Brad Pitt a Angelina Jolie se vezmou kvůli dětem

22.4.2010 00:00   |   Společnost
Po pěti letech společného života plánuje svatbu hvězdný pár Brad Pitt (46) a Angelina Jolie (34). Tvrdí to americký časopis OK!, podle něhož daly podnět ke sňatku jejich děti.

Brad a Angelina

Nejmenovaný přítel obou amerických herců prozradil magazínu OK!, že nejvíce chtějí svatbu zvláště ty starší, které si už dobře uvědomují, že jejich rodiče nejsou oficiálně manželé.

„Napřed to byl Maddox, kdo rodiče už dříve prosil, aby do toho praštili. Později se k němu připojily Shiloh a Zahara. Dokonce i Pax si myslí, že vůbec nejsenzačnější věcí na světě by bylo, kdyby mohl nést svatební prstýnky," píše časopis OK!.

Herecký pár vychovává šest dětí. Spolu mají takřka čtyřletou Shiloh a dvouletá dvojčata Knoxe a Vivienne. Další tři děti jsou adoptované – kambodžský chlapec Maddox (8), etiopská holčička Zahara (5) a šestapůlletý Pax, který pochází z Vietnamu.

V případě svatby by šlo již o třetí manželství Angeliny a druhý sňatek Brada. Jolie má za sebou vždy tříletý manželský svazek se svými hereckými kolegy – nejprve byla tři roky vdaná za Brita Jonnyho Lee Millera (38) a poté za Američana Billyho Boba Thorntona (54). Pitt byl pět let ženatý s americkou herečkou Jennifer Aniston (41).

bri

Přečtěte si také


Diskuse: Brad Pitt a Angelina Jolie se vezmou kvůli dětem

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci