Tereza Maxová: S kočárkem a na podpatcích – to ne!

1.4.2010 00:00   |   Společnost
Kamkoli do společnosti Tereza Maxová (38) přijde, všude je ozdobou. Jak ale sama tvrdí, zdání klame. V soukromí se prý obléká zcela běžně, jako většina žen, ani se moc nelíčí a boty na podpatku vynechává úplně.

Tereza Maxová

"Nedovedu si ani dost dobře představit, že bych vyrazila někam s kočárkem a k tomu v botách na podpatcích," svěřila se topmodelka se smíchem.

"Preferuji rozhodně pohodlnou módu a úplně nejlépe mi bylo, když jsem měla pyžamové období. Trvalo celé moje šestinedělí. Jakmile přešlo, začala jsem nosit džíny a tenisky a také se trochu líčit. Teď už si dokonce vezmu ráda i nějaké pěkné večerní šaty a všude tvrdím, že trocha glamouru nikdy nezaškodí," tvrdí Tereza.

Dobrý byl i plast

Nejzajímavější kousek, který prý v poslední době měla na sobě, byly boty z recyklovaného plastu od návrhářky Vivienne Westwood.

"Chodit na nich bylo náročné, protože jim vzadu chyběl kus paty. Na druhou stranu ale udělat je, to byl bezesporu úžasný nápad. Vůbec, využít ten materiál," zamýšlí se slavá modelka.

"Na druhou stranu žijeme přece v moderní době. Takhle bychom měli uvažovat všichni. Vivienne je navíc typ, který vždycky přijde s něčím novým, a já doufám, že inspiruje i další návrháře. Sice ty boty nevypadaly až tak elegantně, ale prospělo to dobré věci," hájila Tereza britskou návrhářku.

Missky se jí líbíly

Tereza Maxová žije v současné době v jižní Francii se svým partnerem Burakem Oymenem a dvěma dětmi synem Tobiasem (9) a dcerou Mínou (1). Do České republiky zavítala nedávno na finále České Miss a byla ohromena.

"Musím přiznat, že dívky se mi moc líbily. A to nejen vzhledově, ale i podle toho, jak zvládly adrenalinové disciplíny. Přece jenom ta soutěž není jednoduchá. Já bych do toho nešla," prozradila rodačka z Pardubic.

ko

Přečtěte si také

Diskuse: Tereza Maxová: S kočárkem a na podpatcích – to ne!

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci