Katy Perry a Russel Brand: indická svatba

22.10.2010 00:00   |   Společnost
VIDEO – Opět je tu velkolepá svatba: americká popová hvězda Katy Perry (26) a britský herec Russel Brand (35) se berou!

Brand a Perry

Pochopitelně, že obřad nemohou mít jen tak někde, takže je pro ně na tento víkend všechno připraveno v Indii, přesněji v jejím severozápadním státě Rádžastán.

Podle serveru insider.com se svatba stane významnou společenskou událostí a nebudou v ní chybět ani tradiční hinduistické prvky. Nastávající manželé sice zatvrzele odmítají zveřejnit podrobnosti, nicméně se ví, že svatební veselí se protáhne do příštího týdne.

Video
Jeden z největších hitů Katy Perry – Hot N Cold.

Přijede samozřejmě mnoho světových celebrit, například Rihanna a také hrdina seriálu Malá Velká Británie David Walliams/Williams se ženou Larou Stone. Chybět nebude ani populární britský moderátor a bavič Jonathan Ross, jehož proslavily pravidelné páteční talkshow, které po třináct let vedl na stanici BBC.

Šestidenní svatební veselí začne v sobotu hinduistickým obřadem, který povede místní guru v letovisku Sher Bagh. K tomuto obřadu si Perry s Brandem připravili i tradiční hinduistické oděvy.

V plánu je rovněž vyjížďka do blízkého národního parku Ranthambore. Na safari v jedné z největších indických rezervací, kde žijí i tygři, si snoubenci prozatím najali třináct aut a v pohotovosti jsou také další vozy.

bri

Přečtěte si také


Diskuse: Katy Perry a Russel Brand: indická svatba

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci