Změň svůj život s Česko Slovenskou SuperStar

20.10.2010 00:00   |   Společnost
VIDEO – Na Nově by už zřejmě nejraději zapomněli na probíhající Česko Slovenskou show Talentmanii, která se moc nepovedla. A tak vyhlašují nový ročník Česko Slovenské SuperStar.

SupeStar

Martin Chodúr, loňský vítěz Česko Slovenské SuperStar (na titulním snímku), Miro Šmajda, Ben Cristovao, Aneta Langerová, Sámer Issa, Petr Bende – to jsou úspěšní účastníci ze soutěží předešlých.

TV Nova s TV Markíza dávají možnost dalším nadějným zpěvákům a zpěvačkám zapsat se do myslí Čechů a Slováků a zároveň vyhrát 100 000 eur.

Video
Společná píseň Příběh nekončí se stala hitem poslední SuperStar.

„Zápolení o další titul Česko Slovenské SuperStar se na obrazovkách TV Nova a TV Markíza objeví na jaře příštího roku. Kromě zmíněné peněžní odměny vítěz získá příležitost vydat své album a oslovit spoustu fanoušků obou zemí,“ sdělila koordinátorka projektu Lucie Juráčková.

Pro zpěváky od 15 do 30

Jedinečnou šanci přihlásit se, předvést své pěvecké nadání, připojit se tak k hvězdám české a slovenské hudební scény a slavit úspěchy stejně jako adepti předchozích řad SuperStar má i tentokrát každý ve věku od 15 do 30 let.

VZPOMÍNÁTE SI?

Karel Gott v SuperStar. Vyšlo to!
SuperStar: Martin i Miro vědí, jak dál
Vyhrál Martin Chodúr

Zájemci se mohou hlásit na webu Česko Slovenské SuperStar, zajistit si tak místo v soutěži a být další mezinárodní hvězdou. První casting proběhne už za necelý měsíc v Brně.

Castingy dalšího ročníku Česko Slovenské SuperStar:

Brno – 18. listopadu 2010

Bratislava – 9. a 10. prosince 2010

Praha – 19. a 20. prosince 2010

Košice – 9. ledna 2011

rav, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Změň svůj život s Česko Slovenskou SuperStar

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci