Legendární boxer Mike Tyson nepřijede – v Česku moc netáhl

18.10.2010 18:00   |   Společnost
Billboardy po Praze a Brně i média v pohotovosti – všichni se chystali uvítat americkou boxerskou legendu Mika Tysona (44). Šampion těžké váhy ale nakonec nepřideje. O drahé vstupenky nebyl zájem!

Mike Tyson nepřijede

Podle informací od promotérů za trénink s Mikem Tysonem se mělo platit padesát tisíc korun, za vstupenku na páteční galavečer s boxerovou účastí na Žofíně patnáct až pětadvacet tisíc korun nebo čtvrt milionu za stůl pro deset osob. Soukromý oběd nebo večeři v Tysonově společnosti nabízeli organizátoři za jeden až tři miliony korun.

Pořadatelé však oznámili, že celý program se ruší, protože vstupenky na jednotlivé akce se špatně prodávaly.

"Je to smutný příběh. Vstupenky byly na zdejší trh moc drahé. Neprodali jsme jich tolik, kolik bylo potřeba," řekl promotér Rey Karpf. Druhý z promotérů Petr Havrda slíbil vybrané vstupné co nejdříve vrátit.


Americký boxer Mike Tyson a jeho manželka Lakiha.

Mike Tyson zrušil cestu den před příletem do Prahy:

"Je mi líto, že nepřijedu, ale nedostal jsem slíbený honorář, proto přijet nemohu. To se mi dosud nestalo. Omlouvám se, ale není to moje chyba," řekl v pondělí telefonickém rozhovoru z Las Vegas.

Bývalý světový šampion v těžké váze měl u nás strávit pět dní na různých charitativních i komerčních akcích. Svou návštěvou chtěl například podpořit dětské oddělení nemocnice v Motole, dražit se rovněž měla jeho boxerská rukavice ve prospěch nadace Krtek dětského onkologického oddělení nemocnice v Brně.

rav

Přečtěte si také


Diskuse: Legendární boxer Mike Tyson nepřijede – v Česku moc netáhl

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci