Jamie Lee Curtis: Nenuťte herečky na plastiku!

26.9.2010 00:00   |   Společnost
Jedna ze stálic Hollywoodu, Jamie Lee Curtis (51), je přesvědčená, že filmový průmysl vyvíjí na herečky příliš velký tlak, aby šly pod skalpel a vypadaly stále mladé.

Jamie Lee Curtis: Nenuťte herečky na plastiku!

Hvězda hororových filmů Halloween věří, že v Hollywoodu existuje skoro "konspirace", která nutí starší herečky, aby si dávaly provést různé omlazovací operace.

Pod nůž? Nikdy!

„Všichni tvrdí, že pokud chcete dostat roli, musíte si barvit vlasy a chodit alespoň na kolagenové injekce. Je to úplná konspirace plastických chirurgů, totální katastrofa. Ze všech stran se nás snaží přesvědčit, že pokud chceme dále pracovat, musíme jít pod nůž. Ale přitom někteří lidé začínají vypadat jako příšery. Je neuvěřitelné, co si někteří herci a herečky dávají se svými obličeji dělat," říká diva.


Jamie Lee Curtis s manželem

Dcera herce Tonyho Curtise podle serveru FemaleFirst tvrdí, že na kosmetickou operaci nikdy nepůjde a za pár let s herectvím skončí, protože věk si stejně vybere svou daň.

Meryl je jen jedna

„Odstrašujícím příkladem jsou pro mě lidé, kteří se objeví na plátně a vy slyšíte skoro hlasité zděšení, jak si obecenstvo říká: `Pane Bože, ti vypadají hrozně`. Nebo jsou tu kolegové a kolegyně, kteří se dali od chirurgů v podstatě znetvořit. Je jen jedna Meryl Streep a jedna Sigourney Weaver, ale mohla bych vám vyjmenovat třicet dalších hereček v jejich věkové skupině, které si už dnes nezahrají," dodává sympatická padesátnice.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Jamie Lee Curtis: Nenuťte herečky na plastiku!

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci