Petra Janů na turné s Alexandrovci

16.9.2010 11:30   |   Společnost
Zpěvačka Petra Janů (57) bude vystupovat s vyhlášeným ruským Alexandrovovým souborem písní a tanců během jeho turné po dvanácti městech České republiky.

Petra Janů

„Alexandrovci jsou ve světě fenomén, a tak jsem spolu s Alešem Brichtou přijala pozvání vystupovat na jejich koncertech. Doprovázet mne bude celý ten obrovský sbor. Očekávám vskutku neobvyklý zážitek," svěřila se Petra Janů, která zazpívá vždy dva hity z muzikálů Kočky a West Side Story.

Ve večerní róbě z Chicaga

Petra Janů říká, že moc dobře ví o tom, že koncerty Alexandrovců jsou vždycky vyprodané a mají všude mimořádný úspěch. Proto také přemýšlí, co si vezme na sebe. Rozhodně to prý musí být pro tuto příležitost velká večerní róba.

„Teď odlétám do Chicaga na pozvání krajanů. Předpokládám, že si právě tam nějakou velkou večerní toaletu koupím, protože vím, že na takové koncerty bude víc než vhodná."

Pořádná dovolená po dvaceti letech

Před podzimními vystoupeními se Petra Janů cítí skvěle. Nejdříve totiž čtrnáct dní dojížděla ze své chalupy u Jindřichova Hradce do lázní Třeboň na nejrůznější procedury a pak byla s přítelkyněmi čtrnáct dní v Řecku.

„Manžel nesnáší horko, proto k moři jezdím s kamarádkami. Po dvaceti letech jsem měla letos pořádnou dovolenou – celý měsíc volna. Tak jsem si odpočala. Kromě Alexandrovců mě čeká muzikál Ať žije rokenrol! od Petra Jandy a Karla Šípa. Z prázdnin jsem skočila po hlavě rovnou do práce," dodává zpěvačka.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také

Diskuse: Petra Janů na turné s Alexandrovci

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci