George Michael jde v Londýně do vězení za drogy

14.9.2010 14:30   |   Společnost
Na dva měsíce do vězení se londýnský soud rozhodl poslat proslulého George Michaela (47), dvojnásobného držitele ceny Grammy. Britský skladatel a zpěvák totiž havaroval se svým Range Roverem a policisté zjistili, že řídil pod vlivem drog.

George Michael

List The Sun (v titulku naráží na Michaelův hit Wake Me Up Before You Go-Go) uvádí, že někdejší člen slavného dua Wham! a poté sólová hvězda hitparád se přiznal k řízení auta pod vlivem drog a že přechovával marihuanu.

George Michael havaroval nad ránem 4. července v Hampsteadu na severozápadě Londýna, kde bydlí.

Skladatel a zpěvák (vlastním jménem Georgios Kyriacos Panayiotou), který se v Londýně narodil v rodině Angličanky a kyperského Řeka, ztratil kontrolu nad vozem a naboural do rohového domku.

Poškodil tím dveře a také výlohu fotolabu, nacházejícího se v přízemí. Mimochodem, kdosi pak na jeho fasádu pohotově ztvárnil nápis Wham!

Policie u George Michaela při zatýkání nalezla dvě cigarety s marihuanou. Krevní testy odhalily přítomnost chemických látek příbuzných konopí, alkohol se v krvi nenašel.

Nebylo to poprvé

Užíváním drog se George Michael, který jako sólový zpěvák prodal přes sto miliónů desek, netajil ani v minulosti.

Například před čtyřmi lety během rozhovoru s britskou televizí ITV1 kouřil hašiš a tvrdil, že se po něm cítí šťastný a vyrovnaný. A v roce 2007 mu byl na dva roky odebrán řidičský průkaz kvůli řízení auta pod vlivem drog.

Jakmile však George Michael získal loni v létě řidičský průkaz zpět, hned v srpnu naboural ve stošedesátikilometrové rychlosti do kamionu na jihu Anglie. Vyvázl sice bez zranění, ale podle listu Daily Mail byl po nehodě naprosto zmatený. Dokonce se snažil vyšplhat do kabiny kamionu a pořád opakoval, jak se bojí, že bude muset do vězení...

bri

Přečtěte si také


Diskuse: George Michael jde v Londýně do vězení za drogy

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci