I svatba možná bude, napíná Ilona Csáková

8.9.2010 00:00   |   Společnost
Zpěvačka Ilona Csáková (39) je prý teď konečně šťastná. "Mám nejlepšího chlapa na světě, skvělou tchyni, zdravé dítě," vypočítává spokojeně.

Csáková

„Pozemské statky mě opravdu nelákají, udělám si radost, budu mít ke čtyřicátinám svůj samostatný koncert. Jinak mám vlastně jen jediné, neskromné přání. Aby vše bylo pořád tak, jak to je teď," tvrdí zpěvačka.

Máme kompletní rodinu

Na otázku, zda tedy změnila názor, když kdysi rezolutně prohlašovala, že nechce být svobodnou matkou, odpovídá:„Nezměnila!" A hned vysvětluje. „Mé dítě se narodilo do kompletní rodiny. Syn má otce, který ho spolu se mnou vychová, žije s námi a miluje nás. Pokud mám nějakou práci, absolutně ve všem mě zastane. Malého nakrmí, přebalí, uloží a pohlídá …"

A svatba? „Ta není důležitá, i když možná časem bude," prozrazuje Ilona.

O narozeninách bude hřešit

S příchodem října oslaví čtyřicítku, kulaté narozeniny chce oslavit pouze v rodinném kruhu. „Žádnou velkou párty rozhodně neplánuji. Má tchyně báječně peče, mám moc ráda třeba její ořechové koláčky – a vůbec dělá skvělé cukroví. Takže určitě budu určitě celý den hřešit," těší se Csáková. A už plánuje, že v narozeninový den rozhodně poruší veškerá pravidla zdravé výživy.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: I svatba možná bude, napíná Ilona Csáková

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci