Martina Gavriely si otevře italskou restauraci

31.8.2010 00:30   |   Společnost
Modelka a moderátorka VIP zpráv v televizi Prima Martina Gavriely (31) si chce v listopadu Praze otevřít italskou restauraci.

Rita Gavriely

Martina se prosadila se svou sexy postavou i ve světě, kam v šestnácti letech z Česka utekla. Rok žila ve Spojených státech a pak střídala různé země. Pózovala pro Playboy, Hustler a Penthouse.

Miluje buchtičky se šodó

Ve dvaceti se provdala za o pětadvacet let staršího izraelského podnikatele. Po mnoha milostných dobrodružstvích se s ním nedávno rozvedla a žije se svými dětmi, Jessikou (9) a Antoniem (7), opět v Česku. A stále okouzluje svými ladnými křivkami.

Gavriely„Ale dietu nedržím. Jím úplně všechno. Miluji například buchtičky se šodó. Ovšem nejraději jím pozdě večer v posteli čabajku s okurkou. A pak slupnu ještě nějakou čokoládu. Když jsem mívala módní přehlídky, tehdy jsem se trochu krotila," svěřila se.

Podrobnosti tajné

Teď se chce prosadit nejen jako moderátorka, ale i jako majitelka italské restaurace, kterou si chce v listopadu otevřít v Praze. „Nechci vyzradit podrobnosti. Snad jen to, že si ji pronajmu, protože peníze na to, abych si ji mohla koupit, ještě nemám. Bude v ní vařit pravý italský kuchař z pravých italských surovin. A pokřtít by mi ji měl Ital Emanuel Rimi, který vaří v televizní show," prozradila Martina.

Antonio je po mámě

Je jedináčkem a vždycky se jí líbila velká rodina. Proto si velice zakládá na svých ratolestech. „Antonio nyní půjde do první třídy. Všechny věci jsme už nakoupili, nebylo to vůbec nic levného. Nechali jsme v obchodě pět tisíc. Můj syn má asi talent jako já. Vybral si tu nejdražší tašku. On bude také ve škole nejspíš jako já. Bude koukat z okna a lelkovat. Ani mě škola nebavila. A tak to podle toho se mnou všechno dopadlo," zasmála se moderátorka.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Martina Gavriely si otevře italskou restauraci

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci