Sylvester Stallone: Viagru neberu, jen po dlouhém letu

28.8.2010 20:00   |   Společnost
Ačkoliv hollywoodská star Sylvester Stallone (64) už není žádný mladík, tvrdí, že viagru nepotřebuje. Spokojenost v posteli prý záleží hlavně na tom, s kým člověk je.

stallone

Sylvester Stallone je třináct let šťastně ženatý s o dvaadvacet let mladší Jennifer Flavin (na titulním snímku). A stále je přesvědčen, že pokud je partnerka přitažlivá, muž žádné pomůcky v ložnici nepotřebuje. Tedy "pokud za sebou zrovna nemá dlouhou cestu letadlem".

„Přiznejme si to, všechno záleží na partnerce," řekl o své motivaci akční hrdina a dodal, že za svůj úspěch u žen vděčí umění flirtovat.

The Expendables: Postradatelní

O velkofilmu The Expendables: Postradatelní se mluvilo již dlouho před natáčením. A dodnes o tomto projektu Sylvestera Stalloneho kolují legendy. VÍCE PÍŠEME ZDE

Nejsem Cassanova, ale…

„Opravdu mi to dobře jde. Nejsem žádný Cassanova, ale myslím, že si ženy rády popovídají. Nejde jen o to, prohlásit: Tak půjdeme ke mně domů, ne? Na to možná přijde řada později. Napřed se přece musíme trochu zasmát a pobavit se," podotkl hrdina akčních filmů.

"Rocky" se poprvé oženil v osmadvaceti letech se Sashou Czack, s níž má dva syny. Po jedenácti letech manželství se v roce 1985 rozvedl a za pouhých několik měsíců si vzal dánskou herečku Brigitte Nielsen. S tou však zůstal jen dva roky. Se svou současnou manželkou Jennifer Flavin má tři dcery.

Korzo

Přečtěte si také

Diskuse: Sylvester Stallone: Viagru neberu, jen po dlouhém letu

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci