Enrique Iglesias kvůli sázce lyžoval nahý

10.8.2010 00:00   |   Společnost
VIDEO – Jeden z nejúspěšnějších současných popových zpěváků, Španěl Enrique Iglesias (35), byl u pobřeží Miami na Floridě viděn zcela nahý. Musel, zapřisáhl se a nevykroutil…

Enrique Iglesias

Už v červnu, v době probíhajícího mistrovství světa ve fotbale, přísahal, že pokud Španělsko šampionát vyhraje, tak on se projede na vodních lyžích jen v rouše Adamově. A tak se i stalo!

Bohužel pro Iglesiasovy fanynky, existuje pouze velmi nekvalitní nahrávka tohoto sportovního výkonu. Z videa navíc ani není zřetelně patrné, jestli na něm skutečně je Enrique.

Zpěvákův mluvčí odmítl potvrdit pravost této nahrávky, avšak přiznal, že všechno na ní je to dosti pravděpodobné: „Enriqueovo osobní volno neřídíme, ale vím, že poslední červencový týden opravdu trávil v Miami."

Video
Posuďte sami: Kdo je vidět na videu? A je vůbec možné z něj něco poznat?

Jak to tedy bylo

Pohledný Španěl se k sázce, podle serveru FemaleFirst, přiznal už v červnu. „Jestli Španělsko vyhraje, opiji se a půjdu si nahý zalyžovat do zátoky Biscayne. To jsme dělávali už jako děti," řekl tehdy Enrique, který od školních let žil právě v Miami se svým otcem, slavným zpěvákem Juliem Iglesiasem.

Slib o projížďce na vodních lyžích zpočátku zněl velmi odvážně. Enrique si však již předem stanovil několik podmínek.

„Vyhradil jsem si, že budu smět být přiopilý. A že se lyžování odehraje hodně pozdě v noci. Ale stejně musím přiznat, že ta sázka je trochu děsivá – všichni přece víme, že v Miami je spousta žraloků. Takže by bylo opravdu nepříjemné do takové vody spadnout," poněkud drsněji zažertoval Enrique Iglesias.

Korzo, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Enrique Iglesias kvůli sázce lyžoval nahý

:)))

7.9.2010   |   19:54   |   od: denise
bobiš malý... jjá jsem tam viděla něco jako jeho obličej... jo, a pak ucho:))) chudák, a to tvrdil, že si dělá srandu:)))
Zobrazen poslední příspěvek, celkový počet 1 příspěvek.
poslední příspěvek: 7. 9. 2010 19:54
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci