Zdeněk Podhůrský si při zkoušce poranil záda

27.8.2010 08:00   |   Společnost
Zdeněk Podhůrský (51) strávil pracovní léto. Celé prázdniny zkoušel dvě úlohy na jevišti Divadla Kalich. Ze zkoušek si odnesl ošklivé šrámy na zádech.

Podhůrský

Poté, co se vrátil začátkem července s rodinou z čundru po Itálii, už jen zkouší. V divadle je téměř každý den. „Mám pracovní prázdniny, náročné zkoušky, kde je spousta šermu. Takové zkoušky jsem ještě na jevišti nezažil," přiznal Podhůrský.

Jen chvíle nepozornosti

Jak potvrzují i další muzikáloví herci, zkoušky Robina Hooda jsou skutečně náročné na fyzičku i na soustředění. A mnohdy zde dochází k pádům i zraněním. Ani Zdeněk nebyl výjimkou a před několika dny si ošklivě poranil záda. Má je sedřená po pádu z klády.

A jak k úrazu došlo? Vzal si jiné boty i kalhoty, než ve kterých obvykle zkoušel. Vybíhal na kládu a ztratil balanc. Ze dvou metrů spadl na zem - přímo na záda.

Moderátor pokeru

Téměř současně s premiérou představení Robin Hood se Zdeněk Podhůrský objeví i na obrazovce TV Nova. Zhostil se role moderátora a v české verzi divákům zprostředkuje maďarský seriál pokerových turnajů amatérských hráčů ze střední Evropy.

Kromě hráčů z Maďarska se účastní i zástupci Česka, Slovenska, Rumunska, Bulharska, Chorvatska, Srbska, Slovinska a Polska.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také

Diskuse: Zdeněk Podhůrský si při zkoušce poranil záda

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci