Simona Krainová se tajně vdala za otce očekávaného syna

2.9.2010 00:00   |   Společnost
Modelka Simona Krainová (37), která je v šestém měsíci těhotenství, řekla Ano svému příteli Karlu Vágnerovi (34). Server Novinky píše, že jejich páteční svatba byla utajená, nevěděli o ní ani rodiče, jen pár nejbližších přátel.

Krainová

Sice miminko s přítelem Karlem Vágnerem neplánovala, na druhou stranu je prý ale ráda, že když už to přišlo, tak právě s ním. Svého partnera se nemůže vynachválit. „Karel je výborný a velmi tolerantní muž," svěřila se modelka.

Sama do USA? Jen jeď!

Když mu o prázdninách oznámila, že odjede jen s kamarádkami do Spojených států, vůbec nic proti tomu nenamítal. I když už věděl, že je v jiném stavu.

„Řekl, ať klidně jedu. To na něm fakt obdivuji. Je skvělé, že mi moje křídla nestříhá. Vzal to jako samozřejmost, že pojedu jen s kamarádkami, které jsem od Vánoc neviděla," rozplývá se modelka.

Modelka je nyní vdaná podruhé, jejím prvním manželem se stal v roce 2003 moderátor Bořek Slezáček, manželé se ale po dvou a půl letech rozešli.

Film nebude,
bude Sebastien

Ještě začátkem prázdnin si myslela, že bude koncem srpna točit celovečerní film s Karlem Rodenem. Tehdy bylo vše na začátku jednání a vyřizovaly se podmínky. Nyní už je konečně jasné, že natáčení se Simona nezúčastní. Jedním z důvodů bylo i těhotenství. „Moc jsem se na to těšila, ale projektu se nezúčastním," uvedla vše na pravou míru.

Nyní už se těší na přírůstek do rodiny a nakupuje podobně jako ostatní maminky výbavičku. Chlapeček, pro kterého je zatím přichystáno jméno Sebastien, by měl přijít na svět před Vánocemi.

Text a foto: Korzo, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Simona Krainová se tajně vdala za otce očekávaného syna

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci