Vlaďka Erbová už milence Tomáše Řepku tajit nemusí

13.9.2010 14:00   |   Společnost
Modelka Vlaďka Erbová Bahenská (29) má po dlouhé době opět důvod k radosti. Dohodla se s manželem na rozvodu a nemusí tajit milence, kterým je fotbalista pražské Sparty Tomáš Řepka (36).

Erbová s dcerou

Na podmínkách rozvodu se kráska, proslulá svým poprsím, oficiálně domluvila s manželem, hokejistou BK Mladá Boleslav Zdeňkem Bahenským (24). s nímž má dceru Viktorii (4) – obě jsou na titulním snímku.

Na veřejnosti se tak Vlaďka konečně může ukazovat s donedávna utajovaným milencem Tomášem Řepkou. Ten už prý opustil manželku Renátu (37) i obě děti, dceru Veroniku (15) a syna Tommasa (9).

Zatloukali přes rok

Víc než rok Vlaďka Erbová tajila, s kým randí.

Přestože občas na veřejnost pronikla informace, že jde o Tomáše Řepku (na snímku vpravo), ani jeden z nich nic nepřiznal, protože oba byli ve stavu manželském.

„Ano, už je to hotové, vše naštěstí doma proběhlo v naprostém klidu," potvrdila Vlaďka.

Kromě toho si udělala ještě jednu radost a nafotila s fotografem Janem Tůmou charitativní kalendář pro nadaci Rakovina věc veřejná.

Tento kalendář jí pokřtil právě Tomáš Řepka, který se při té příležitosti s ní vůbec poprvé objevil ve společnosti a hned se nechal slyšet, jak je na Vlaďku moc pyšný.

Modelka byla s kalendářem velice spokojená a potěšilo ji, že se šest snímků téměř okamžitě prodalo.

„Mile mě to překvapilo, to jsem opravdu nečekala. Z kalendáře jsem nadšená a doufám, že se bude líbit," řekla.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Vlaďka Erbová už milence Tomáše Řepku tajit nemusí

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci