Danu Morávkovou, hvězdu bez skandálů, zavraždí na recept

20.9.2010 00:00   |   Společnost
Herečka Dana Morávková (39) opět přeskočila známé modelky. I když nemá jejich výšku ani minimální míry, znovu si ji vybrala známá francouzská firma jako svou tvář.

Morávková

„Nyní představuji módní kampaň podzim/zima. Černé šaty s kabátkem, které mám na sobě, jsou také jejich modelem," prozradila Dana Morávková.

MorávkováJe to již podruhé, co česká herečka prezentuje francouzský elegantní styl.

Před časem představila i luxusní brýle a boty.

Byt je praktičtější

Dana Morávková si teď libuje v novém bytě na pražských Vinohradech.

Pořídila si ho se svým manželem, muzikantem Petrem Maláskem (45), za sedmnáct milionů korun:

„Zvažovali jsme, jestli koupit byt nebo dům. Protože jsme oba velmi pracovně vytížení, ráno odcházíme z bytu se synem Péťou již v sedm hodin a vracíme se obvykle po představení večer, vilu bychom vůbec neužili. Pro nás je praktičtější bydlet v centru Prahy, třeba i kvůli synovým kroužkům, do kterých chodí. Kvůli všem našim povinnostem."

Zemře na recept – v Columbovi

Dana Morávková je oblíbenou hereckou hvězdou, byť bez skandálů. Například, když jí magazín Playboy nabídl, aby se nechala nafotit nahá, kategoricky odmítla...

Ale teď Danu skandál přece jen tak trochu čeká. Bude zavražděna na jevišti Divadla Broadway ve hře Columbo – Vražda na recept. Poprvé na evropské scéně si totiž zahraje ženu lékaře, která musí sejít ze světa.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Danu Morávkovou, hvězdu bez skandálů, zavraždí na recept

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci