Milenka Toma Cruise z filmu Top Gun si vzala přítelkyni

22.9.2010 00:30   |   Společnost
VIDEO – Americká herečka Kelly McGillis (53), která se proslavila jako milenka hollywoodské hvězdy Toma Cruise (48) ve filmu Top Gun, uzavřela partnerství se svou dlouholetou přítelkyní.

Top Gun Kelly

Do povědomí diváků se Kelly McGillis zapsala hlavní ženskou rolí Charlotty "Charlie" Blackwood ve filmovém trháku Top Gun. Snímek se krátce po svém uvedení do kin v roce 1986 zasloužil o velký příliv zájemců do americké armády.

Video
Kelly McGillis s odstupem let (Soudtrack k Top Gun: Take My Breath Away).

Kelly McGillis ve filmu Top Gun, který vyšel i na DVD a Blu-ray, ztvárnila postavu přitažlivé milenky vojenského pilota Peta "Mavericka" Mitchella v podání Toma Cruise. Připomeňme, že tato role doslova i obrazně Toma Cruise katapultovala na hvězdné herecké nebe.


Kelly si s Melanií vyměnily prstýnky při malém soukromém obřadu.

Po dvou neúspěšných manželstvích americká herečka Kelly McGillis loni světu přiznala, že je lesbička. Zároveň představila svou životní lásku Melanii Leis (42), která nyní působí jako obchodní ředitelka.

Dvojice se poprvé setkala před deseti lety v Key West na jižní Floridě. Melanie Leis tam pracovala jako barmanka v restauraci, kterou v té době herečka vlastnila se svým druhým manželem Fredem Tillmanem.

Po osmiletém vztahu si teď Kelly s Melanií (na snímku) vyměnily prstýnky při komorním obřadu v městečku Collingswood v New Jersey, kde spolu žijí.

Pro třiapadesátiletou Kelly McGillis to byl třetí sňatek. Ze svazku s makléřem Fredem Tillmanem má dcery Kelsey (20) a Sonoru (17).

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Milenka Toma Cruise z filmu Top Gun si vzala přítelkyni

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci