Záletného Tigera Woodse manželka přetáhla golfovou holí

30.12.2009 00:00   |   Společnost
A je to venku! Golfista Tiger Woods (34) nepřišel k úhoně, když naboural požární hydrant a strom, ale ještě předtím doma ho manželka Elin (29) přetáhla golfovou holí – kvůli nevěře. Do pořádku jej pak musel dávat plastický chirurg.

Tiger Woods

Rozluštění záhadné nehody nejbohatšího sportovce planety vyšlo na povrch o jeho čtyřiatřicátých narozeninách, které měl předposlední prosincový den.

Podivné okolnosti Woodsovy drobné autohavárie nakonec prozradil jeho agent Mark Steinberg. Potvrdil několikatýdenní zmínky amerických médií o domácí zabijačce, z níž si fenomenální golfista prý odnesl zlomeninu lícní kosti a poškozené zuby.

Nicméně Tiger se na veřejnosti neukázal od pátku 27.listopadu. Tehdy dokonce odmítl účast na prosincovém turnaji v kalifornském Thousand Oacks, který přitom osobně už devět let pořádá.

Den díkůvzdání, na jaký se nezapomíná

Co bouřlivé hádce na poslední listopadový čtvrtek vlastně předcházelo? Den díkůvzdání – toto ztělesnění americké idyly par exellance – začal svátečně. Obědem s tradičním pečeným nadívaným krocanem, brusinkovou omáčkou a dýňovým koláčem. Pak si Tiger Woods odešel zahrát poker.

Doma, v jejich luxusním sídle na prestižní adrese ve Windermere u Orlanda na Floridě, nezůstala jen manželka Elin, jejich dvouapůlletá dcera Sam Alexis a desetiměsíční syn Charles Axel. V obývacím pokoji zůstal nedopatřením také Woodsův mobilní telefon, z něhož předtím posílal esemesky newyorské milence Rachel (34) s poněkud česky znějícím příjmením Uchitelová.

A protože s odhalením jejich údajného poměru pár dní předtím přišel list National Enquirer, manželka Elin začala jednat. Kontrolou manželova mobilu si milostné textovky nejen přečetla, ale hlavně si v celé věci udělala jasno. Když se Tiger o půlnoci vrátil, výměna názorů byla neodvratná.

Zapíral, tak dostal devítkou

Více jak dvě hodiny se Elin snažila Tigera přimět k vysvětlení i jakémusi přiznání. Stále zapíral. A když se zničehonic otočil, udeřila ho do hlavy golfovou devítkou (jak tato hůl, tzv.železo, vypadá, vidíte na snímku – pozn.red.).

golfová hůl
Tiger dostal nečekanou ránu přes obličej a pokusil se utéct do garáže. Sice ještě nastartoval černý Cadillac Escalade, ale manželka stačila holí rozbít skla rozjíždějícího se vozu. Woods vzápětí nato trefil hydrant i strom a poškodil pravé světlo svého nepřehlédnutelného bling-bling auta, jak se těmto vozům přezdívá pro jejich okázalou naparáděnost a robustnost.

Nakonec se mu ale přece jen podařilo rodinnou rezidenci opustit, když se po ošetření v nemocnici nechal vlastním tryskáčem dopravit na kliniku do Phoenixu. Tam si ho do péče vzali zubaři a plastičtí chirurgové.

Elin, která do seznámení s Woodsem pracovala jako au-pair a příležitostná modelka, je zatím s dětmi v rodném Švédsku. Před měsícem na tamním ostrově Faglarö koupila starou usedlost. Stála kolem dvou milionů dolarů, tedy tolik, jako před pěti lety její pohádková svatba s Tigerem na ostrově Barbados – na devatenácté jamce Zelené opice, což je tamní vyhlášené golfové hřiště.

Teď ovšem Elin Maria Pernilla Nordegren, která na Nový rok oslaví třicáté narozeniny, prý požádala o rozvod, při němž by jí měl manžel vyplatit kolem sta milionů dolarů. Jen pro zajímavost, Eldrick Tont Woods, zvaný Tiger, je prvním sportovcem světa, jehož jmění přesáhlo miliardu dolarů, jak uvedl uznávaný americký ekonomický magazín Forbes.

Johana Brixi

Přečtěte si také


Diskuse: Záletného Tigera Woodse manželka přetáhla golfovou holí

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci