Jandová: Prý jsem nejlepší zpěvačka

16.12.2009 00:00   |   Společnost
Ještě minulý rok byla zpěvačka Marta Jandová (35) známá jen jako dcera hudebníka skupiny Olympic Petra Jandy. Před čtrnácti dny vyhrála svého prvního Českého slavíka v kategorii Skokan roku a dostává od lidí spoustu pozitivních dopisů.

Marta Jandová

"Moje prvotní reakce byla samozřejmě radost, radost a zase radost. Až jsem si pak říkala, že jsem se mohla více ovládat a ne vyskočit ze sedadla s hlasitým řevem. Ale je to moje první česká cena," prozradila Marta skoro omluvně.

Tak trochu prý ale tušila, že ji možná dostane právě ona. "Dostávám neuvěřitelné množství e-mailů a dopisů, kde lidé píší, že ještě nedávno mě neznali, ale slyšeli, že mám skupinu Die Happy. Našli si mě prý na videoserveru a od té doby jsou mými velkými fanoušky. Také píší, že jsem podle jejich názoru nejlepší zpěvačka u nás," svěřuje se Marta.

Mohlo by vás zajímat
Speciální příloha k SuperStar

"Kdybych nedělala žádnou muziku a jen tak někde s někým nazpívala duet, tak si myslím, že by mi hlas určitě neposlali," hájí se.

Pomohla i SuperStar

Kromě skupiny Die Happy hraje Marta také v muzikálu Mona Lisa a účinkuje jako porotkyně v soutěži Česko Slovenská SuperStar.

"Bývám teď často vidět v televizi jako porotkyně SuperStar, ale nemyslím si, že by mi lidé posílali hlasy jen proto, že mě vidí v televizi. Samozřejmě, pokud jo, tak jim i tak moc děkuji, protože loni jsem v Českém slavíku byla padesátá, letos jsem čtrnáctá. To je skok o 36 míst," říká nadšeně.

Přebrala chlapa Bočanové

Kromě některých výroků v SuperStar pobouřila zpěvačka několik lidí také tím, že si začala s ženatým podnikatelem Viktorem Mrázem, manželem herečky a moderátorky Mahuleny Bočanové. Ona na tom ale nic špatného nevidí.

"Pro mě je rok 2009 rokem skokanským. Jak pracovně, tak i v osobním životě. A i když je skokan roztomilý a hodí se k mému životnímu rozpoložení, přece jenom už mi bude za půl roku zase o rok víc, tak by se ke mně hodila příště ta elegantnější, hlavní cena," uzavírá zpěvačka trochu vyhýbavě.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Jandová: Prý jsem nejlepší zpěvačka

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci