Golfista Woods – vzdá se golfu?

13.12.2009 00:00   |   Společnost
Tiger Woods (33) byl manželce nevěrný s celou řadou různých žen. Teď ale říká, že je pro záchranu manželství ochoten udělat cokoliv. Dokonce by se i vzdal golfu.

Tiger Woods

Tiger je momentálně v golfu světová jednička. Manželka Elin (29) mu ale dala ultimátum "buď golf, nebo já". A prozatím souhlasila, že s manželem kvůli dětem zůstane.

Elin sepsala pravidla

Švédka Elin ale sepsala řadu pravidel, kterými se Tiger bude muset řídit, pokud si ji chce získat zpět. A Woodsovi na manželství zřejmě záleží: nejenže by manželce při rozvodu musel zaplatit kolem sta milionů dolarů, ale mají spolu dvě malé děti a to je pro něj důležitější než kariéra.

„Jednoduché řešení pro Elin by bylo opustit ho, vzít děti a rozvést se. Až do smrti by si nemusela dělat starosti s penězi. A hodně vážně o této možnosti uvažovala. Nakonec se rozhodla kvůli dětem zůstat, ale s tím, že si diktuje podmínky," řekla jedna přítelkyně Elin Woodsové reportérům listu Sun.

Zachrání manželství?

„Dohodli se, že se pokusí manželství zachránit, ale Elin to bude mít pod kontrolou. Bude dlouho trvat, než Tiger zase začne cestovat po turnajích sám, bez ní. Bude muset dlouho pracovat na tom, aby znovu získal její důvěru. Jeho ochota vzdát se golfu ale ukazuje, že je ochoten vzdát se něčeho, co má moc rád, jen aby manželství zachránil," dodává přítelkyně.

Elin odmítla pouštět Tigera na turnaje samotného až do té doby, než mu bude moct znovu věřit, nebo dokud nebudou jejich děti (desetiměsíční Charlie a dvouletá Sam) dost staré na to, aby mohly jezdit na turnaje s nimi.

Tiger manželčinu důvěru zklamal tím, že se zapletl nejméně s deseti různými ženami, včetně dvou pornohereček, jedné servírky a jedné hostesky z nočního klubu.

Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Golfista Woods – vzdá se golfu?

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci