Morávková se těší na úly

8.12.2009 00:00   |   Společnost
Dana Morávková (38) se z černovlasé sexy Andrey Rubešové v primáckých Velmi křehkých vztazích změnila v nevtíravou slušňačku Zdenu Tichou v Ordinaci v růžové zahradě na Nově.

Dana Morávková

I ve svém soukromém životě, v manželství s muzikantem Petrem Maláskem, je prý spořádanou manželkou a matkou syna Petra, nikoliv intrikánskou dračicí.

"Už se moc těším na Vánoce, ty miluji od dětsví. Každý rok, kromě obvyklého cukroví, připravuji úly. Na ty se všichni v rodině jen třepou. Brzy s nimi začnu," svěřuje se Dana Morávková, která kromě Vánoc miluje rovněž podzim.

"Podzim mám také moc ráda. Asi i proto, že netrpím žádnými depresemi. Jen se mi zdá, že když jsem byla malá, tak se střídala všechna čtyři roční období, ale teď už jsou spíš jen dvě – zima a léto."

Pořídila si novou roli

Danu Morávkovou známe i jako módní ikonu. Stala se tváří francouzské značky luxusních brýlí.

"Ovšem nyní jsem si místo nějaké módní kreace pořídila novou divadelní roli ve hře 2x Woody Allen v Divadle Bez zábradlí. Jsou to dvě komedie na jedno téma – láska a nevěra. Proto teď spíš provětrávám svůj nabitý šatník, než abych si kupovala další věci," dodává Morávková.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Morávková se těší na úly

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci