Kytarista Stounů škrtil na ulici milenku

6.12.2009 00:00   |   Společnost
Ronnie Wood (62), kytarista kultovní skupiny Rolling Stones, byl zatčen kvůli podezření, že při hádce škrtil svou milenku Jekatěrinu Ivanovou (20), s níž se seznámil loni v jednom londýnském baru, kde pracovala jako servírka.

Kytarista Stounů škrtil na ulici milenku

Noc sice strávil ve vězení, ale ráno byl propuštěn na kauci. Policie zatkla legendárního hudebníka poté, co svědci potvrdili, že ho viděli, jak na ulici škrtí svou ruskou přítelkyni. Jekatěrina křičela, Ronnnie ji táhl po chodníku. A prý jí vyhrožoval, jak bude o její obličej zhášet cigarety. Ovšem Ivanova z této půlhodinové hádky nakonec vyvázla jen s odřeninami na nohou.

Bylo – nebylo to napadení?

„Slyšeli jsme ženský křik a viděli muže, jak dívku povalil. Také křičel a pak to dokonce vypadalo jako by ji škrtil. Můj přítel vyběhl na ulici, aby dívce pomohl. Když se k páru přiblížil, zjistil, že jsou to Ronnie a Kaťja," řekla Woodova sousedka reportérům listu The Sun.

Přivolaní policisté opilého Ronnieho Wooda zatkli a nechali v cele vystřízlivět. Případ dále šetří, ale obvinění zatím žádné nepadlo.

„Ivanova byla velmi rozrušená a měla odřená kolena, avšak důrazně trvala na tom, že na Wooda nechce podat oznámení. Ačkoliv to odmítá, svědci uvedli, že šlo o nebezpečný incident. Je možné, že na základě dalšího vyšetřování bude Ronnie Wood přece jen obviněn," sdělila k případu policejní mluvčí.

Korzo, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Kytarista Stounů škrtil na ulici milenku

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci