Drobný je volný (už zase)

3.12.2009 00:00   |   Společnost
Myslel si, že střídání partnerek už pro něj skončilo a Helena Kadeřábková (52) bude tou ženou, která mu "zavře víko rakve." Opak byl však pravdou. Zpěvák Milan Drobný, kterému bude za pár dnů pětašedesát, je zase sám.

Milan Drobný s expřítelkyní Helenou Kadeřábkovou

A přitom na počátku jeho tříletého vztahu tenhle pár označovali přátelé a kamarádi za ideální a věštili mu skvělou budoucnost.

Předchozí lásky, herečka Jolana (30), s níž Milan žil čtyři roky, a zdravotní sestra Věra (43), se kterou chodil roky tři, byly ženy, které sice miloval, ale do sňatků se nehrnul. S Helenou Kadeřábkovou to ale bylo jiné. Svatba byla na spadnutí.

Drobný jí napsal píseň

"Napsal jsem pro ni píseň, která je titulní na mém posledním cédéčku, jmenuje se Na jednom polštáři, pod jednou dekou. Zasnoubil se s ní a požádal ji o ruku. Byla šťastná, dokonce si koupila šaty a plánovala svatbu v Českém Krumlově," prozradil nešťastný Milan Drobný.

Místo vzájemného "ANO" přišel nedávno rozchod. "Bylo to už asi poosmé a tentokrát definitivně. Pokaždé jsem to byl já, kdo udělal vstřícný krok, i když jsem k němu neměl důvod," řekl zpěvák.

Partnerka mu dělala scény, osočovala ho z koketování s jinými ženami, z nevěry. "To byl také jeden z důvodů, že jsem nikdy neměl klíč od jejího domu v Malešicích. Prý bych si tam vodil dívky, abych s nimi nemusel cestovat až ke mně do Jiren. Prostě ptákoviny zapříčiněné chorobnou žárlivostí," uvedl Milan.

Nechtěl ji pouštět na diskotéky

Podle Drobného byli v pohodě a zdánlivě nic nemohlo zkalit jejich štěstí. Oba měli rádi kulturu, sport, cestování a sex. Kadeřábková ale zpěvákovi vyčítala, že jí zakázal diskotéky.

"Nezakázal, jen nedoporučil. Myslím si, že ve dvaapadesáti letech se nemusí producírovat na dýzách mezi zfetovanými teenagery. Vadilo mi, že upřednostňuje zábavu po nocích před rodinou," vysvětluje Drobný.

Štvalo ho i Helenino naprosto nevhodné, často provokativní oblékání, které podle jeho názoru a názoru okolí vůbec neodpovídalo jejímu věku. Korunou pak byl její "model" s odhaleným pupíkem, v němž dorazila na pohřeb Waldemara Matušky.
"Hrůza hrůz, nedala si říci a způsobila na pietním aktu ostudu, která se přemílala i v novinách," otřásl se při vzpomínce Milan Drobný.

"Vrátím se, ale až s psychologem!"

Pohár trpělivosti nedávno přetekl. Milan Drobný skončil s "dolézáním" a partnerka se od něj kompletně odstěhovala.
"Neměl jsem sílu bojovat proti větrným mlýnům. Ptáte se, zda bych se ještě v budoucnu mohl k Heleně vrátit… Nikdy neříkej nikdy, ale jen pod podmínkou, že by chodila, třeba i společně se mnou, na konzultace k psychologovi," dodal zpěvák.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Drobný je volný (už zase)

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci