Iveta Bartošová: Svého partnera na křest nepozvu

11.12.2009 00:00   |   Společnost
Iveta Bartošová (43) chce svému partnerovi dokázat, že se o sebe umí postarat sama. Zatímco její manžel Jiří Pomeje (44) si nechal předepsat léky proti depresi a odjel odpočívat do Thajska, Iveta prý spolu s novým týmem pilně pracuje.

Iveta Bartošová

Zpěvačka cestuje mezi Prahou a Bratislavou, kde pro stanici Markíza točí televizního Silvestra. A na čtvrtek 17.prosince chystá do pražského Café Platýz křest nového cédéčka, od něhož si moc slibuje.

Křtít budou autoři jejího vánočního singlu Když ticho zpívá – hudební skladatel Karel Mařík a textař Petr Šiška, který je zároveň novým Ivetiným manažerem.

Kristýna Peterková z pořádající agentury MME Mercury Music prozradila, že na křest je pozvána řada celebrit.

"Výběr hostů samozřejmě záleží především na Ivetě. Ale manžel Jiří Pomeje mezi nimi není – nepozvali jsme ho, je přece v zahraničí," upřesnila.

Bartošová šokuje. Místo zpívání bude malovat
Prozrazeno: Píše knihu, není blbá blondýna!
Jak Iveta (ne)vařila čápy s mákem
Petr Šiška: Bartošová mě podvedla
Žádná exekuce, Ivetu Bartošovou čeká práce
Ivetě tanec svědčí – zhubla už devět kilo!

Jména pozvaných hostů ale v novém zpěvaččině týmu říci nechtějí – objevují se informace, že poněkud labilní Bartošovou přátelé houfně opouštějí. Není to totiž poprvé, co Iveta radikálně mění své názory i spolupracovníky.

V jedné z internetových diskusí na téma Bartošová & Pomeje vystihl účastník Ivetino chování těmito slovy:

"Stále stejný scénář už nudí – chvála manažerských kvalit, velkolepé pracovní přípravy na cokoliv, chatrné zdraví ve chvíli dotažení projektu, zdravotní kolaps, nervové zhroucení, citové vzplanutí, zevrubné líčení intimit, ochladnutí vztahu, konec s manažerem, stesk na nespravedlnost světa... A nové nadechnutí k novému začátku. Jak dlouho to bude trvat tentokrát?"

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Iveta Bartošová: Svého partnera na křest nepozvu

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci