Iveta Bartošová píše knihu, není hloupá blondýna!

27.7.2009 00:00   |   Společnost
Prozradila to sama zpěvačka! Ano, Iveta Bartošová (43) začala psát knihu. Její manžel Jiří Pomeje (44) dodává, že už mají dost všech nepravd. Dohodli se, že pravdu o svém životě napíše sama Iveta.

Iveta Bartošová píše knihu, není hloupá blondýna!

„Hodně lidem se to nebude líbit, ale my se žalob nebojíme," říká Jiří Pomeje.

Zpěvaččin manžel je nespokojený, že jeho žena je dlouhodobě v médiích prezentována jako „blbá blondýna, která není schopna samostatně uvažovat".

Trpělivost došla prý i samotné Ivetě a rozhodla se uvést věci na pravou míru. Její muž a producent v jedné osobě proto uvítal, když s tímto nápadem přišla.

„Vydavatelství zatím nemáme, ale vedeme intenzivní jednání. Iveta si zatím ani nestanovila výši honoráře. O těchto věcech se začneme bavit, až bude knížka dopsaná, což by mělo být koncem září," upřesnil Pomeje.

Iveta Bartošová svého partnera na křest nepozve
Jak Iveta (ne)vařila čápy s mákem
Petr Šiška: Bartošová mě podvedla
Žádná exekuce, Ivetu čeká práce
Bartošová šokuje. Místo zpívání bude malovat
Ivetě tanec svědčí – zhubla už devět kilo!

O ukázkách z připravované knihy, které se objevily v některých médiích, tvrdí Jiří Pomeje, že jsou to jen velmi okleštěné materiály.

„Iveta se ve své autobiografii zabývá některými událostmi velmi podrobně. Uvádí jen věci, které jsou naprosto dokazatelné a na které má svědky, co byli v pozadí a mohou popsané záležitosti jednoznačně potvrdit,“ konstatuje její manžel.

„Nebude asi málo těch, které ta knížka naštve. Ale to, co Iveta píše, je bohužel pravda. Je obecně známo, že pravda nikomu zrovna moc po chuti nebývá," dodává.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Iveta Bartošová píše knihu, není hloupá blondýna!

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci