Petr Šiška: Bartošová mě podvedla, ale jsem tolerantní...

27.1.2010 00:00   |   Společnost
Petr Šiška (44), který byl před časem prezentován jako nový manažer zpěvačky Ivety Bartošové, se neustálým zvratům kolem Ivety už přestal divit. Ani se na ni nezlobí...

Iveta Bartošová a Petr Šiška

Prezident Akademie populární hudby, producent, textař a moderátor kdysi velmi populárního pořadu Nic než pravda má pro Bartošovou opožděné novoroční přání: "Ivetě přeji, aby se jí dařilo jako malířce více, než jako zpěvačce před koncem roku," vzkazuje Petr Šiška.

Momentálně vůbec netuší, co s Ivetou je. Doufá ale, že po pauze bude zase zpívat, protože do českého showbyznysu podle něj patří.

"Copak se vám nikdy nestalo, že jste plánovali a plánovali a nakonec druhý den bylo všechno jinak? Na tom přece není zase nic tak výjimečného. Navíc, já jsem velmi tolerantní člověk," konstatuje Petr Šiška.

Věřil jí, když mu Iveta koncem roku tvrdila, jak je nadšená z nového týmu. Rovněž zmiňovala rozvod s manželem.

Iveta Bartošová svého partnera na křest nepozve
Prozrazeno: Píše knihu, není blbá blondýna!
Jak Iveta (ne)vařila čápy s mákem
Žádná exekuce, Ivetu Bartošovou čeká práce
Bartošová šokuje. Místo zpívání bude malovat
Ivetě tanec svědčí – zhubla už devět kilo!

Tým, kromě Petra Šišky, tvořil i Ivetin skladatel Karel Mařík a jeho přítelkyně, která se později stala zpěvaččinou tiskovou mluvčí. Všichni se ale z textové zprávy od Ivety dozvěděli, že končí.

Petr Šiška se přitom jako moderátor pořadu Nic než pravda prý naučil dobře na lidech poznat, kdy lžou. "Ta soutěž mě vycepovala. Občas si říkám, že mám snad v hlavě zabudovaný detektor lži. Ale i ten se může splést..." svěřuje se.

V současné době šéfuje kapele Legendy se vrací. Nad tím, co bude se skladbami, které pro Ivetu napsal, se netrápí. "Bude je zpívat někdo jiný," říká. Možná to bude Markéta Konvičková, finalistka právě skončené pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar. O spolupráci s ní teď Petr Šiška intenzivně jedná.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také

 


Diskuse: Petr Šiška: Bartošová mě podvedla, ale jsem tolerantní...

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci