Žádná exekuce, Ivetu Bartošovou čeká práce

20.7.2010 14:30   |   Společnost
Iveta Bartošová (44) se nikam nestěhuje, ani jí nehrozí exekuce, jak se o tom v poslední době hovořilo i psalo. Všechno je jinak. Svůj rodinný dům v Uhříněvsi prý zpěvačka přestavuje a zkrášluje.

Bartošová

Všem, které zajímá její finanční situace, vzkazuje prostřednictvím manžela Jiřího Pomejeho, že má své peníze pod kontrolou. Od srpna prý už bude zase vydělávat, takže si na rekonstrukci domu navýšila hypotéku.

„Pokud jde o přetřásanou exekuci, zjišťovali jsme s Ivetou, o co vlastně jde," říká její muž.

„Šlo o dluh, způsobený bývalou předsedkyní Ivetina fanklubu. Ve skutečnosti to byla částka 2400 korun, která je dávno zaplacená, jen z nějakých důvodů nebyla tato záležitost ze stránek na internetu vymazána," objasňuje manžel zpěvačky.

IVETA BARTOŠOVÁ

Prozrazeno: Píše knihu, není blbá blondýna!
Iveta Bartošová svého partnera na křest nepozve
Jak Iveta (ne)vařila čápy s mákem
Petr Šiška: Bartošová mě podvedla
Iveta šokuje. Místo zpívání bude malovat
Bartošové tanec svědčí – zhubla už devět kilo!

Zároveň Jiří Pomeje potvrdil, že Iveta začátkem srpna skutečně opět začíná pracovat: „Je pozvaná na natáčení obnoveného pořadu Primy Nikdo není dokonalý. Bude rovněž vystupovat jako host ve slovenské Markíze. Připravuje i cédečko," vypočítává aktivity Ivety Bartošové.

Producentem nové desky bude Pomejeho přítel a mecenáš, podnikatel Pavel Pásek. Hudbu skládá Michal David. A novou Ivetinou manažerkou se stala Alice Janečková, dcera hudebníka a producenta Františka Janečka.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Žádná exekuce, Ivetu Bartošovou čeká práce

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci