Martin Chodúr ujíždí na retro, vlasy si neobarví

13.7.2010 00:00   |   Společnost
VIDEO – Martin Chodúr (20), vítěz Česko Slovenské SuperStar, vždy vystupuje v obleku s kravatou a s úhledně učesanými vlasy. Slušňák jako střižený ze začátku minulého století.

Chodúr

„Lidé mi říkají, že jsem retro kluk, vždycky v obleku s kravatou. Takový byl můj oblíbený James Bond, takový je můj vzor Karel Gott," vysvětluje.

Líbí se mi noblesa

Zakládá si prý především na svém hlasu, nikoliv na výstředním zjevu.„Mně se líbí elegance, noblesa. Myslím, že to tady v showbyznyzu trochu chybělo. Rozhodně bych si nenechal obarvit vlasy a bůhvíjak se načesat. Jedině na festivalech, které jsou vysloveně rockové, vezmu si koženou bundu, jinak se cítím skvěle v obleku," tvrdí.

Video
Let´s Celebrate live

Martin nyní vydal své debutové cédečko a má za sebou dva velké úspěšné koncerty v Ostravě s Janáčkovou filharmonií a ve Zlíně s Filharmonií Bohuslava Martinů. A chystá do Bratislavy. „Tam si zazpívám také s osmdesátičlennou filharmonií," těší se.

Dovolená není v plánu

A co dovolená? Zatím se na žádnou nechystá.

Pokud jde o dívky, ty ho prý přiměřeně obletují.„Není to někdy moc příjemné, ale také ne obtěžující. Je to v normě."

A kdy se stane druhým Karlem Gottem? „To budu muset ještě moc a moc zapracovat, abych někdy dosáhl toho, čeho Karel Gott," málem se Martin červená rozpaky.

Foto a text: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Martin Chodúr ujíždí na retro, vlasy si neobarví

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci