Dejte pozor, jedu! varuje Ozzy Osbourne

30.6.2010 00:30   |   Společnost
"Právě jsem si udělal řidičák. Trvalo mi to dobrých 50 let, ale zvládl jsem to! Poprvé v životě mám oprávnění řídit auto. Takže, pozor!" Takový vzkaz napsal Ozzy Osbourne fanouškům na Twitteru.

Ozzy

Dlouhovlasá metalová legenda (na titulním snímku s manželkou Sharon) Ozzy Osbourne, který by podle mnoha odborníků už ani neměl žít, kolik toho vyzkoušel (od alkoholu po drogy a zpět), získal na dvacátý pokus řidičský průkaz.

Jen se teď trochu diví, že se od něho nikdo nechce nechat svézt autem, když už konečně má svoje "papíry".

Když měl zatočit volantem, tak usnul

Ozzy Osbourne (61) má za sebou havárii na čtyřkolce, přežil drogovou a alkoholovou závislost, psychicky se zhroutil a ještě k tomu je známým hypochondrem. Nyní sám přiznal, že při předchozích neúspěšných pokusech složit řidičské zkoušky "byl buď opilý, zfetovaný nebo něco podobného".

Před jednou zkouškou byl dokonce tak nervózní, že si od lékaře nechal předepsat léky na uklidnění.

"Když jsem pak měl při jízdě zatočit volantem, tak jsem prostě usnul," líčí britský muzikant své problémy. Sice se zanedlouho probral, ale učitel autoškoly byl pryč. "Nechal mi tam jen lístek se zprávou: Pane Osbourne, u zkoušky jste bohužel propadl. Doporučoval bych vám, abyste se auto už řídit nepokoušel," dodává stárnoucí, ale stále čilá legenda.

OZZY OSBOURNE:

Ozzy je záhada. Co prozradí genetický kód?
Každou středu na návštěvu k Ozzymu

Drog se prý už vzdal

Ozzy Osbourne pochází z anglického Birminghamu. Ve škole měl problémy s dyslexií a v zaměstnání se poté nedokázal uchytit ani jako tovární dělník. Až se mu nakonec se skupinou Black Sabbath splnil sen o dráze rockové hvězdy.

V dobách jeho největší drogové a alkoholové závislosti se v roce 1989 dokonce pokusil uškrtit svou manželku Sharon (57). Avšak také ona přežila, připomíná poněkud s nadsázkou list The Sun. Ozzy se ale již poměrně dlouho snaží všechny přesvědčit, že se drog i alkoholu vzdal. Sice má za sebou nezdravě hororový život, přesto jeho manželství se Sharon trvá osmadvacet let. Má pět dětí – z prvního manželství Jessicu (38) a Louise (35), z nynějšího svazku pak Aimee (26), Kelly (25) a Jacka (24).

V České republice koncertoval již několikrát a chystá se k nám už zanedlouho opět – 28. srpna na open air festival Řípfest na úpatí Řípu v obci Krabčice. Snad si u nás nebude zdokonalovat své řidičské umění…

bri

Přečtěte si také


Diskuse: Dejte pozor, jedu! varuje Ozzy Osbourne

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci