Každou středu na návštěvu k Ozzymu

13.2.2010 00:00   |   TV a FILM
VIDEO – Každou středu od deseti večer můžete být na návštěvě u rockové hvězdy Ozzyho Osbourna. Hudební kanál MTV začíná vysílat reality show Osbournovi.

Osbournovi

Kelly, Ozzy, Sharon a Jack Osbournovi

Počínaje 17. únorem dostávají i čeští diváci možnost pohledu do soukromí zvláštní rodiny Ozzyho Osbourna, jenž je idolem Ozzáka ze sitcomu TV Nova Comeback.

Reality show Osbournovi nabídne necenzurovaný pohled do soukromí rockové superstar, jeho manželky a manažerky Sharon a dvou z jejich tří dětí Jacka a Kelly.

Nový žánr reality show

Tímto projektem odstartovala MTV zcela nový žánr reality show, v níž celebrity pouštějí do svého soukromí média, a nechávají je tak nahlédnout do nejintimnějších zákoutí svého života. „Seriálem Osbournovi jsme doslova vytvořili zcela nový televizní formát,“ prohlásil Brian Graden, programový ředitel MTV Networks Group. „Osbournovi byli úplně první, kdo se nechali denně natáčet kamerami, a tato show měla obrovský vliv na širší televizní kulturu.“

Video

Ve čtyřech sériích, čítajících 51 dílů, budeme svědky každodenních aktivit kontroverzní rodinky, od běžných úkonů, jako je návštěva zubaře či plánování dovolené, přes kritické okamžiky, které představovalo Sharonino onemocnění rakovinou nebo Jackova odvykačka, až po Ozzyho nehodu na čtyřkolce, při níž málem zahynul.

Seriál se začal vysílat v roce 2002 a jeho první řada je dosud nejsledovanějším seriálem z produkce MTV vůbec.

irt, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Každou středu na návštěvu k Ozzymu

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci