Mám zadek jako blázen, tvrdí Vlaďka Erbová

21.6.2010 17:00   |   Společnost
Leckterá žena by jí štíhlou postavu mohla závidět. Modelka Vlaďka Erbová Bahenská (29) s ní však spokojená není a chystá se do posilovny.

erbová

„Musím přiznat, že se sportem jsem skončila na základní škole," svěřila se Vlaďka. „Teď se ale chystám do posilovny, protože jsem bohužel nevyhrála zrovna tu nejlepší postavu. Navíc mi ´kdosi´ řekl, že mám zadek jako erbováblázen. Takže s tím už musím něco udělat," tvrdí.

Na otázku, kdo to byl, jen s ironickým úsměvem odpoví: „Ani se neptejte!"

Permanentku už má

Naštěstí prý získala permanentku na cvičení zdarma, a tak se svojí postavou snad něco udělá.

„Budou ze mě mít určitě radost, protože jsem největší ostuda, co kdy v posilovně byla. Vůbec těm strojům nerozumím a jsem schopná si tam i ublížit. Takže to zkusím a uvidím. Budu si samozřejmě muset vzít trenéra, ale už teď mu držím palce," říká se smíchem.

Kdo je nový přítel?

Vlaďka nedávno odešla od manžela, kterým je hokejista BK Mladá Boleslav Zdeněk Bahenský (24), s nímž má čtyřletou dceru Viktorii. A už je po jejím boku nový muž. Tentokrát si však své soukromí pečlivě střeží. Vrátila se naplno do práce a září blahem.

Minulý týden například pokřtila spolu s Helenou Vondráčkovou a Jitkou Asterovou nový kalendář Roberta Vana s dvanácti finalisty soutěže Sympaťák roku.

„Tím, že jsme se s Viktorkou odstěhovaly do Prahy, tak jsem se potřebovala trochu adaptovat. Teď už to máme naštěstí trochu zaběhlé, tak to snad půjde všechno zase tak, jak má," přeje si modelka.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Mám zadek jako blázen, tvrdí Vlaďka Erbová

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci