Elsa Vondráčková má už na hausbótu, kde spát

19.6.2010 00:00   |   Společnost
Zpěvačka Helena Vondráčková a její manžel Martin Michal si nedávno pořídili hausbót na Slapské přehradě. A museli k tomu vyřešit i spaní pro jejich Elsu, dvouletou fenku německého ovčáka.

Vondráčková a pes

Rozhodli se tedy koupit jí pelíšek a také hračku – gumové prasátko, které si fenka sama vybrala. Ze specializované prodejny si ale nakonec odnesli nejen nový pelíšek pro Elsu, ale i nové vodítko, pamlsky a hračky.

„To je úplný ráj pro psy. Mohou si tu z regálů sami vybrat hračky, které se jim líbí. Neuvěřitelné!" divila se s úsměvem zpěvačka.

Poslouchá na slovo

Elsa však po obchodě jen tak neběhala. Naopak, způsobně čekala, až jí panička povolí porozhlédnout se.

„Je tak vychovaná ze cvičáku. Na slovo poslouchá všechny klasické povely jako sedni, lehni, nebo jdi k noze," pochlubila se Helena.

Když vybrala pro Elsu vodítko a hlavně červeno-šedý pelech, kvůli kterému sem vlastně přišli, přinesla si Elsa ještě gumové prasátko, do kterého se na první pohled evidentně zamilovala. A k tomu samozřejmě kupu pamlsků.

„Na hausbótu máme vše nové, tak ať má také všechno, po čem touží, a neleze nám do našeho pelíšku," komentovala to humorně zpěvačka.

A aby to prý manželovi nebylo líto, dostal něco i on. „Koupila jsem pro něj, ale i pro sebe, stylová psí trička," prozradila Helena.

Ko

Přečtěte si také


Diskuse: Elsa Vondráčková má už na hausbótu, kde spát

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci