David Beckham: Victorii jsem dostal ovíněnou

18.7.2010 00:00   |   Společnost
Anglický fotbalista David Beckham (35) se svěřil, že svou manželku Victorii (36) vlastně svedl pomocí alkoholu.

Victoria a David

Britský internacionál v rozhovoru s fanoušky popsal první značně nejisté krůčky svého vztahu s někdejší Posh Spice, členkou úspěšné dívčí skupiny Spice Girls. Jak přiznal, na začátku si myslel, že u ní moc velké šance nemá.

... a nakonec se zamilovala

"Poprvé jsme se setkali, když na zápas v Londýně přišla spolu s Mel C a Simonem Fullerem, který je teď náš manažer. Podařilo se mi tehdy dát gól proti Chelsea. Pak jsem šel do salónku, abych ty tři pozdravil, ale nějak se mi to nepodařilo, takže jsem na ni jen přes celou místnost zamával. Říkal jsem si, že mi asi utekla šance," vyprávěl David Beckham.

"Ale další týden se Victoria objevila se Simonem v Manchesteru a já si pomyslel, že mě snad sleduje. Chvíli jsme se bavili, vypila jednu dvě sklenky a pak mi na sebe dala číslo. Tak jsem ji nabídl, aby si dala ještě trochu vína. A nakonec se do mne zamilovala," popsal anglický reprezentant začátky svého vztahu.

David a Victoria spolu začali chodit, ale podle listu Metro ještě čtvrt roku vztah tajili. Nechtěli, aby se o něm veřejnost dozvěděla. Nakonec se ovšem stejně po pár měsících všechno prozradilo.

VICTORIA & DAVID BECKHAMOVI

Beckhamovi: Pohádkový ostrov a fashion porno
David má na hrudi Ježíše s andělíčky
Na královské svatbě Beckhamovi zazářili
Bradavky jako Victoria – nový hit!

"Nebylo to jednoduché. Nebyl jsem tak známý jako ona a mít v autě Posh Spice také není žádná legrace. První pusu jsme si nakonec dali v hospodě poblíž domku mojí mámy," prozradil David.

Dobře to ale dopadlo. Beckhamovi jsou svoji už jedenáct let. Ke třem synům teď plánují ještě další dítě.

ko, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: David Beckham: Victorii jsem dostal ovíněnou

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci