Vašut rezolutní: Soukromí je tabu!

10.12.2009 00:00   |   Společnost
Herec Marek Vašut (49), idol žen různých věkových kategorií, o svém soukromí tvrdošíjně mlčí. Nechce o něm nic prozrazovat.

Vašut rezolutní: Soukromí je tabu!

Netají se tím, že se mu líbí krásné ženy  a spekulace, že by se dal dohromady s Mahulenou Bočanovou (43) nekomentuje. Herečka a moderátorka nejsledovanějšího bulvárního televizního magazínu přitom prozradila, že ji charismatický herec léta přitahuje. „Vážně se k tomu nechci vyjadřovat. Mé soukromí je opravdu tabu" řekl Vašut.

Na Štědrý den bude zpívat v kostele

A jak prožije Marek Vašut Vánoce? Na Štědrý den odpoledne bude stejně jako v letech předešlých zpívat v kostele v Rybově mši Hej mistře. Pak si bude užívat soukromí.

„Vánoce jsou především o klidu. Já už léta dodržuji každoročně svůj předvánoční rituál, který spočívá v tom, že nevstupuju do obchodů. Výjimkou jsou jen nákupy základních potravin," prozradil herec.

Padesátka na krku

V květnu příštího roku oslaví Vašut, který je stále svobodným mládencem, padesátku. Ta bývá pro mnohé lidi životním předělem. Plánuje Marek nějaké významné životní změny? Půjde se poradit k astrologovi?

„Co bude, to nevím. Já se o věštby nezajímám. A nechci ani vědět, co mě čeká. Já bych třeba ke kartářce nikdy nešel, prostě na to nevěřím," tvrdí Vašut.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Vašut rezolutní: Soukromí je tabu!

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci