Čtvrtý rozvod Ivany Trump

20.12.2009 00:00   |   Společnost
Nakonec tedy na rozvod došlo... Ivana Trump se sice nechala již několikrát slyšet, že se svým posledním švihákem ukončí manželství, ale vždycky z toho nějak sešlo. Tento týden se prý rozhoupala definitivně.

Ivana Trumpová

Podnikatelka, původem z československého Gottwaldova, letos oslavila šedesátiny. Svého čtvrtého manžela – sedmatřicetiletého italského modela Rossana Rubicondiho si vzala loni v dubnu. Zanedlouho se ovšem rozešli.

„Rossano chce žít v Miami a pracovat v Miláně. Ale já jsem Newyorčanka a moje rodina, přátelé a podniky jsou v NY. Je to jako v té krásné písni – Que sera, sera!,“ vyjádřila se při rozchodu.

Ivana Trumpová a RubicondiTaké v tiskovém prohlášení k rozvodu Ivana Trump zopakovala, že její muž v posledních dvou letech trávil většinu času v Itálii, zatímco ona měla spoustu práce s budováním svého hotelového a turistického impéria v různých koutech světa. Nedařilo se jim prý najít si čas pro sebe.

Úspěšná podnikatelka

S Rossanem Rubicondim žila Ivana Trump šest let, než uspořádali, za účasti pěti set hostů, přepychovou svatbu v Palm Beach na Floridě, v luxusním letovisku Mar-o-Lago, které patří jejímu exmanželovi Donaldu Trumpovi.

Ivana Trump, za svobodna Zelníčková, od mládí závodně lyžovala. Za tehdejší železnou oponu, na Západ, se dostala v roce 1971 díky účelovému sňatku s rakouským "kamarádem z lyžování" Alfredem Winklmayrem. A sňatkem se svým druhým manželem Donaldem Trumpem zase zamířila mezi smetánku.

Často jezdí do Česka za maminkou a kamarádkami. „Přemýšlím, že bych si tady koupila i nějakou nemovitost. Ještě to ale musím všechno zvážit," prozradila miliardářka při své poslední návštěvě.

Za známého realitního magnáta Donalda Trumpa se provdala v roce 1977, má s ním syny Donalda a Erica a dceru Ivanku, významně se rovněž podílela na jeho úspěšném podnikání. Kvůli jeho opakovaným nevěrám se s ním v roce 1992 rozvedla, vysoudila pětadvacet milionů dolarů, několik domů a roční šestimilionovou apanáž. Poté naplno rozjela vlastní neméně úspěšné podnikání.

Její manželství se třetím mužem Riccardem Mazzucchellim trvalo celkem dvacet měsíců, rozvedli se v roce 1997.

bri

Přečtěte si také


Diskuse: Čtvrtý rozvod Ivany Trump

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci