Den jako stvořený pro sexuální rituály!

16.12.2009 00:00   |   Ezoterika
Pokud chceme získat zdraví či peníze, vyzkoušejme sexuální rituál. Je totiž poslední nov v tomto roce a navíc se Slunce, Měsíc a Venuše nacházejí ve Střelci. Prý je to den jako stvořený pro léčivé milování.

sex, láska, v posteli

Nov je fáze Měsíce, kdy není přivrácená část jeho povrchu k Zemi osvětlena Sluncem. Jinými slovy je to fáze, kdy je Měsíc přikloněn k Zemi pouze neosvětlenou stranou. „Na nov se dělají sexuální rituály, když chceme něco získat,“ vzkazuje sexuální mág Raven Argoni. „V tu dobu jsou dobré sexuální rituály na zdraví a na finance, na peníze...“

Navíc podle Ravena dnes přesně ve 13:04 hodiny Slunce, Měsíc a Venuše stanou ve Střelci, což je pro sexuální rituály jako stvořené.

Raven ArgoniLéčivé milování

„Ve středu 16. prosince bude v konjunkci Slunce a Měsíc (samozřejmě) a Venuše, jinový symbol – a tato trojice je v trigonu, tedy v kladné konstelaci s Marsem ve Lvu – což jsou dva mužské, čili jangové symboly. Spojení obou pólů, jinového a jangového, je vždy magicky silné, od toho se o totéž neustále snažíme v magii.,“ zasvěcuje „v astrologii nevzdělané“ Raven.

Proto doporučuje a sám také bude dnes po 13 hodině provozovat tzv. maithunu. „Léčivá soulož maithuna spočívá ve spojení pohlavních orgánů a v udržování sexuálního vzrušení po dobu několika hodin,“ vysvětluje Raven. Když se maithuna správně provede – můžete při ní pít, jíst, dívat se na vzrušující videa… – tak pět až šest hodin uteče jako voda.“

Co když je někdo v práci a rituál prostě ve stanoveném čase kolem 13 hodiny nestihne? „Pak je možné uskutečnit jej kdykoli potom. Samozřejmě do půlnoci," vzkazuje Raven.

Magicky silný den

Co by takový rituál měl člověku přinést? „Hlavní myšlenka tentokrát bude "idea zdraví" a "idea regenerace", čili bychom měli dosáhnout dokazatelných pozitivních výsledků na rovině zdraví a regenerace. Pokud něco bolelo, tak to bolet přestane. Pokud něco v těle špatně fungovalo, tak to bude fungovat uspokojivě,“ slibuje Raven.

CHIROMANTIE

Ukaž mi svou ruku a já ti
řeknu, co tě v životě čeká...

Láska i smrt vepsaná v dlaních

„Spojení novu, konjunkce Slunce s Venuší a trigon Venuše - Mars, je pro náš sexuální rituál naprosto vynikající. Lepší už tento rok nenajdeme, jedině až úplně na konci roku nebo možná v tomto případě ještě lépe na prvního ledna 2010, to je už ale trochu jiná kapitola.“

O Silvestru vyvrcholení

Shodou okolností přijde vyvrcholení astrologických konstelací na Silvestra 31. 12. 2009. „O Silvestru se vždy dělala orgasmová magie. To bylo takové zlaté pravidlo pro sexuální mágy, jak vstoupit do nového roku - mít přesně o půlnoci společný orgasmus s partnerkou,“ prozradil Raven Argoni.

Pokud se společný orgasmus povedl, bylo to prý dobré znamení pro celý nadcházející rok. „To ale samozřejmě vylučovalo slavit někde ve společnosti,“ usmívá se sympatický muž, kterému by sotva kdo hádal správný věk.

Tajemství je ve vápníku

Jenomže, kdo z nás umí nějaký sexuální rituál? Jak na ně, zeptali jsme se proto právě Ravena, který sexuální magii provozuje spolu se svou partnerkou Arianou.

„Všechny rituály tantry a tao-jógy spočívají ve využití sexuální energie na pozitivní změnu metabolismu vápníku,“ vysvětluje čaroděj lásky svoji teorii. Proč zrovna vápníku? „Vzpomeňte na poselství pyramid - pyramidy jsou o věčnosti, o životě a smrti a o jedinečné regeneraci. Jsou z vápence, nemusely být z vápence, ale vápenec představuje poselství života.“

PŘEČTĚTE SI:

Jak být krásná podle Měsíce

A co má sex společného s vápníkem? „Na fungujícím metabolismu vápníku je založena regenerace kostí, svalů, ale také nervové soustavy. Kosti lze cvičit zatěžováním, svaly lze cvičit pohybem nebo izometrickým napětím, nervy se dají cvičit a regenerovat vzrušením, ať už adrenalinovým nebo sexuálním,“ pokračuje v zajímavém povídání Raven.

„My volíme to sexuální, je příjemnější a bývá spojeno s menším nebezpečím úrazu, než jsou třeba adrenalinové sporty,“ mrká spiklenecky. „Základem je udržování dlouhodobého sexuálního vzrušení v těle a v nervové soustavě. Je jedno jak, důležitý je pocit - pocit vysokého pohlavního vzrušení, takového toho těsně před orgasmem. Ten dokáže popohnat nervové buňky k vyšší aktivitě a k regeneraci.“

Vydržet… hlavně vydržet!

„Pokud vydržíme alespoň půl hodiny, je to dobré. Když jsou to čtyři až pět hodin, jde už o vynikající práci na poli meditace,“ dodává Raven.

Pro začátek prý stačí cvičit oddalování orgasmu alespoň na půl hodiny, pak na tři čtvrtě…. „Potom je možné prožít orgasmus.“

Dá se to? „Určitě ano,“ povzbuzuje čaroděj lásky. „Při maithuně nejsou nutné kopulační pohyby, důležité je ovšem zvolit správnou polohu, v níž je možné strávit pár hodin - to už necháme na vaší fantazii, jaká to asi bude...“

Jednotlivé techniky, které by měl jak muž tak žena nakonec zvládnout, jsou prý však přece jen trochu složitější. „Po čase je možné dosáhnout v sexuální oblasti až šokujících výkonů. Praktická cvičení z tantry jsou toho nejlepším důkazem, cvičí se ovládání vagíny a močového měchýře.“

TAJEMSTVÍ KAMENŮ

Suiseki – střežený poklad
Jak působí na čakry
Pro zdraví, štěstí i peníze
Moc křišťálu
Jak a čím působí

Začněte, dokud je čas

Kdy je pro člověka nejvyšší čas začít se cvičením tantry? „Do padesáti let, potom už dochází k nevratným degenerativním změnám na urogenitálních orgánech a z člověka se sice ještě může stát dobrý teoretik, ale žádných zvláštních výkonů už nedosáhne,“ říká jeden z nejznámějších sexuálních mágů v Česku.

Pokud prý se začne se cvičením včas, nejlépe tak do 35 - 38 let, je Raven přesvědčen, že se v těle mohou potlačit i růzé vážné nemoci. „Osteoporóza je „metlou“ lidstva, ale tu je možné zvládnout pomocí sexuálních meditací naprosto přesvědčivě,“ tvrdí. Nemusí to být tak jisté, nicméně cvičení určitě nikomu neublíží...

„Kdybych šel ve svých 62 letech na nějaké vyšetření kostí a zjistili by, že mám byť jenom náznak nějaké osteoporózy nebo nemoci kloubů, tak bych se asi silně divil. V benči, v lehu na lavičce, udržím cca 250 - 260 kilo! A to těžko zvládne pětadvacetiletý chlap,“ argumentuje dále.

Odvážnému štěstí přeje

Podle Ravena se v oblasti sexuální magie musíme umět chovat podle hesla „odvážnému štěstí přeje“ a nejdříve si některé praktiky vyzkoušet. „Teprve pak můžete kritizovat,“ říká.

„Sex je dost citlivá oblast. Hodně se jí týká, jak já tomu říkám, „pobělohorský syndrom“ - snaha být nenápadný za každou cenu. Sám sebe ponižovat. Dělat si srandu ze všeho, v čem jsou ostatní dobří. Prostě syndrom „o nás, bez nás“, který se nás tak nějak drží od středověku,“ vypráví s kapkou nostalgie a smutku v hlase.

„Ale už je pomalu čas začít pracovat na sobě! Rozvíjet svou individualitu a nebát se být v co nejvíce oblastech lepší, než ti ostatní. Uvědomit si, že se nemusím stydět za to, že jsem v něčem lepší,“ povzbuzuje všechny na závěr Raven Argoni.

dp

Přečtěte si také


Diskuse: Den jako stvořený pro sexuální rituály!

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci