Trojkaře práce nenudí a jako šéfové jsou skvělí

29.5.2018 00:00   |   Ezoterika - NUMEROLOGIE
Naše numerologická škola pokračuje v odtajňování dalších aspektů života a tentokrát jsme se přenesli do pracovní sféry. Dnes se budeme věnovat číslu narození 3, kterými jsou například britská královna Alžběta II., či Jiřina Bohdalová.

numerologie

Všichni v sobě nosíme dva světy – ten osobní a ten pracovní a v jeho rámci můžeme objevovat skryté mnohé talenty, potenciál k úspěchu a tendence být v něčem dobří. Může nám numerologie pomoci odhalit, co v nás dřímá za neobjevené poklady?

Nejdůležitější je číslo dne narození. Má v tomto směru největší sílu. Ve druhém kroku je potřeba spočítat i číslo životní cesty, tedy energii čísla osudu, abychom zjistili, jakým směrem se každodenně ubírá energie data narození a jak se této základní energii „jde“ po životné cestě.

Ve třetím kroku se pokusíme zjistit tzv. realizační číslo, které se skrývá ve vašem jméně. Jde o součet energií všech souhlásek ve vašem jméně a příjmení. Podrobně jsme tyto kroky zopakovali POSLEDNĚ.

Slíbili jsme, že se budeme věnovat číslu narození 3 a jeho potenciálu, a proto si ukážeme rozbor na příkladu trojkového data narození:

ILONA NOVÁ
Narozena 21. 3. 1982

Číslo dne narození (21… 2 + 1 = 3) 3

Životní číslo (energie cesty osudu) (2+1+3+1+9+8+2 = 26 … 2+6= 8) 8

ILONA NOVÁ

3 + 5 5+ 4

8 9

Realizační číslo jména 8 + 9 = 17… 1 + 7 = 8

Určující je vždy číslo dne, které posoudíme v kombinaci s životním číslem a jako doplňující pak ještě přihlédneme k realizačnímu číslu. Nikdy nejsme jednoznačně „čisté“ typy.

Abychom věděli, jak moc se navzájem „mají nebo nemají rády“ naše zjištěná „čísla“, nahlédněte do následující tabulky, ve které jsou zohledněny vztahy mezi čísly s ohledem na majetek a peníze:

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

1

K

P →K

P

K

P

K

P

P €

P

2

P →K

K

P

P €

K

K

P

P

K

3

P

P

K

K

P

P

N

N

P

4

K

P €

K

K

K

P

P

K €

K

5

P

K

P

K

P

K

P

P

P

6

P

K €

P

P

K

K

N

P →K

P

7

K

P

N

K

P

N

N

K €

K

8

P €

P

N

K €

K

P →K

K €

K

P →K

9

P

K

P

P

P

P

P

P →K

K

Legenda: P – pozitivní spojení; N – neutrální spojení; K – konfliktní, napěťové spojení; P →K – někdy pozitivní, jindy podle souvislostí konfliktní; € – zvýšený vliv kombinace na majetek a peníze

Teď se vraťme k našemu příkladu. Ilona Nová má číslo dne 3, životní číslo 8 a realizační číslo 8.

Z výše uvedené tabulky vyplývá, že vztah mezi 3 a 8 se chová neutrálně. Určité napětí tak vznikne mezi energií životní cesty a energií jména, která může pozitiva trojkové energie dne narození poněkud zatemnit.

Co charakterizuje jednotlivé trojkové dny narození?

Den narození 3. – přátelskost, intelektuální schopnosti

Den narození 12. – praktičnost, disciplinovanost

Den narození 21. – obliba, všestrannost, nervozita

Den narození 30. – velká představivost, intuice, herectví

Co vyhovuje trojce?

Jako trojka máte fantazii, nápady (ne ale vždy realizovatelné), touhu prosadit se a tvůrčí schopnosti. Mnohdy jste vybaveni mnohostranným nadáním, ochotou komunikovat a družit se, v čemž vám pomáhá veselá letora a značná emotivita.

Pokud toto vše ukočírujete a dáte svým vizím jednoznačný směr, těžko narazíte na konkurenci a budete úspěšní.

Předem si ale musíte uvědomit, že dotahování svých snů do konce, fyzická dřina, důslednost a stále se opakující rutina, není nic pro vás.

Díky své nátuře se ale umíte spojit s těmi, kteří to rádi za vás dotlačí do konce a převezmou nudnou dřinu, protože jim svítíte do jejich životů svým usměvavým sluncem.

Takže vám i odpustí trochu přehnané poznámky na jejich nedostatky i vaši občasnou potřebu intrikovat či někoho pomluvit. Navíc umíte hledat nečekané cesty, které druzí nevidí a dojít k cíli naprosto nečekaným způsobem, který inspiruje následovníky.

Jako trojky dovedete zvládat víc stresu než ostatní, protože to berete jako výzvu nebo vzrušující hru. Ale i vy máte své limity a jestliže na ně narazíte, pak vybuchne vaše citlivost v gejzír emocí, někým označovaných jako hysterie.

Vaše jindy humorné vtípky se zaostří do kousavé hyperkritičnosti, které neuniknou ani vaši milí a to, jak moc jste vzteklí a zoufalí, dáte druhým jasně pocítit. Často ale jak rychle vzplanete, tak zase rychle uhasnete.

Trojka jako šéf

Jako nadřízení nemáte v povaze druhé utiskovat, i když své podřízené občas zkritizujete, vědí, že za chvíli zase bude veselo. Jste lidsky otevření a ochotní, umíte naslouchat, protože máte rádi inovativní přístupy a podněty.

Ve slovech lidí kolem sebe slyšíte nápady, aniž to druzí také tak vnímají. Překážky vás neničí, naopak jsou pro vás výzvou a umíte lidi motivovat k úspěchu a vytahovat z nich to dobré.

Pod vašim vedením si tak podřízení často sáhnou na úspěch, na kterém jim neupíráte zásluhu a umíte ho ocenit jak finančně, tak lidsky. Navíc necítíte ohrožení, jestliže nápady nejsou vaše, podporujete invenci a samostatnost.

Protože nemáte rádi dotahování detailů a rutinu, umíte pozdvihnout i takové lidi v týmu, kteří toto dovedou a tím jiným připadají šediví a nezajímaví. S lehkostí sobě vlastní dobře sestavíte tým, který má potenciál vyhrávat jakékoli výzvy.

Trojka jako zaměstnanec

Potřebujete pracovat v prostředí, kde se stále něco děje a kde nehrozí jednotvárnost. Máte bystrou mysl, skvělou intuici a kritické oko, takže umíte odhalit nedostatky a kriticky na ně poukázat.

TAJEMSTVÍ KAMENŮ

Pro zdraví i peníze
Moc křišťálu
Jak a čím působí
Suiseki – střežený poklad
Jak působí na čakry
Posvátné megality

Jako kolegové jste vyhledávaní, oblíbení a nikdy nestojíte na okraji týmu. Dokážete vyvinout iniciativu, je kolem vás živo a potřebujete, aby se něco dělo. A to i když vás náplň práce nudí, vymyslíte si náhradní aktivity.

Jimi buď okouzlíte svého šéfa tak, že vám tuto novou práci určí jako hlavní činnost, nebo narazíte na nepochopení, a po ostré kritice z vaší strany odcházíte s úlevou a tak, aby to všichni dobře věděli a záviděli vám vaši novou práci.

Trojkové profese:

  • Obchodnická a právnická povolání
  • Módní návrhář, dekoratér, designér
  • Skladatel, umělec, hudebník
  • Herci a zpěváci
  • Lékaři
  • Spisovatelé
  • Organizátoři, lektoři, pracovníci ve veřejných službách
  • Politici, kritici, komentátoři
  • Technici a mechanici

Oblast činnosti trojek

  • Komerční umění, reklamní a prezentační činnost
  • Vydavatelství, výroba hraček, ilustrace
  • Rozvoj kontaktů, shánění investic, grantů a dotací
  • Móda, kosmetika
  • Nemovitosti, investice
  • Obchod, zlatnictví,
  • Letectví, loďařství
  • Vzdělávání
  • Stravování, pekařství
  • Bohémský život, cestování, kouzlení
  • Misionářská činnost, útočník, vojenství

CO PROZRADÍ DATUM NAROZENÍ?

Zjistěte si z data narození povahu člověka,
jeho schopnosti a dovednosti. Odhalíte, jak
je vášnivý a jestli je citlivý. Čísla napoví, zda
je praktický či naopak „věčně létá v oblacích“,
jestli je vytrvalý a trpělivý nebo nedočkavý.

SLEDUJTE NAŠI ŠKOLU NUMEROLOGIE

Typ pracoviště

  • Burza
  • Obchod
  • Dárkové služby, reklamní, zážitkové a modelingové agentury
  • Divadlo
  • Restaurace
  • Knihovna, nakladatelství
  • Mateřská školka, vzdělávání dospělých


Příklady slavných trojek (podle dne narození)

Ze státníků anglická královna Alžběta II. (21. 4.), český král Vladislav II. Jagellonský (1.3.), američtí prezidenti Franklin D. Roosevelt (30.1.), Abraham Lincoln (12. 2.), George Bush st. (12.6.), německý kancléř sjednotitel Helmut Kohl (3. 4.), ministerský britský předseda Winston Churchill (30. 11.).


Katharine Hepburn

Z herců například Gene Hackman (30.1.), Marlon Brando (3. 4.), Katharine Hepburn (12.5.), Tom Cruise (3.7.), Arnold Schwarzenegger (30. 7.), Milan Lasica (3. 2.), Jiřina Bohdalová (3. 5.).

K trojkám patří k malíři Francisco de Goya (30.3.), Vincent van Gogh (30.3.), Josef Mánes (12.5.), Albrecht Dürer (21. 5.), Henri Rousseau (21. 5.), či Toyen (21. 9.)


Luciano Pavarotti

Dalšími slavnými trojkaři jsou Jack London (12.1.), Jack Kerouac (12.3.), Ernst Hemingway (21. 7.), Franz Kafka (3.7.), Mark Twain (30. 11.), básník František Halas (3.10.), kardinál František Tomášek (30. 6.) či pěvci Placido Domingo (21.1.) a Luciano Pavarotti (12. 10.).

Jana Tamchynová

Přečtěte si také


Diskuse: Trojkaře práce nenudí a jako šéfové jsou skvělí

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci