Dobrý čaj, nebo dobré předsevzetí. Co je lepší?

13.1.2017 00:00   |   Společnost
Co takhle dát si šálek dobrého čaje a připomenout si, jak jsme na tom s novoročním předsevzetím? Leccos nám prozradila oblíbená herečka Veronika Freimanová (na titulním snímku je s kolegyní Lenkou Vlasákovou) i další populární osobnosti.

čaj

V butiku Kusmi Tea Paris na pražském Chodově jsme se od hostů, kteří přišli ochutnat ty nejvyhlášenější čaje světa a mezi nimi i nový Blue Detox z řady Wellness, dozvěděli mnohé o tom, jak to mají s novoročními rituály.

PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Čaj – pět tisíc let věrný průvodce člověka
Jak čaj správně připravit?
Recepty: Vyberte si svůj šálek dobrého čaje

„Čaje miluji, popíjím je vlastně celý den. A protože kávu nepiji, tak si i v kavárnách dávám spoustu druhů – mezi mé oblíbence patří zelený čaj a earl grey s bergamotem,“ odkryla své čajové návyky Veronika Freimanová.

Pokud jde o novoroční přání, má Veronika jediné: Aby všichni její blízcí byli zdraví.


Veronika Freimanová

Velkou milovnicí čajů je také zpěvačka Marta Jandová, která se svěřila, že pro letošek si novoroční přání vůbec nenaordinovala.

„Tento rok jsem si nedávala ani žádná předsevzetí, tak doufám, že to i bez nich ve zdraví a kondici přežiji,“ smála se Marta, která zároveň prozradila, že bez pořádného čaje nedá ani ránu.


Marta Jandová

Zato kolegyně Marty Jandové, naše ´Lady soul´ Marie Rottrová si na čajové seance výrazně nepotrpí, ale...:

„Čaj mám v oblibě, ale přiznám se, že jsou dny, kdy si tento nápoj vůbec nedám. Mám to podle nálady. A pokud jde o čaje Kusmi Tea, znám je a chutnají mi moc, ty piju ráda.“


´Lady soul´ Marie Rottrová

Marie Rottrová si jako novoroční předsevzetí naplánovala častější cvičení a lepší detoxikaci organismu:

„A víte, co je pro mně vynikajícím detoxem? Sklenka červeného vína po dobré večeři,“ vysvětlila nám s milým úsměvem Marie Rottrová.

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Očista organismu: Ano či ne?
Půst prospěje zdraví, regeneraci a kráse
Příjemné osvěžení, které zvládne každý
Ovocné čaje chutnají a prospívají

Herečka Veronika Khek Kubařová sice detoxikaci organismu neplánuje, ale sepsala si seznam všeho, co by letos chtěla změnit: „Teď ovšem už ani nevím, kde ten papírek skončil. Ale jednou z věcí určitě bylo, že budu víc uklízet.“

Ke svému novoročnímu detoxu se pak obšírněji vyjádřil zpěvák a herec Adam Mišík, kterého doprovázela přítelkyně, modelka Diana Kratochvílová – fotograf je zachytil právě v okamžiku, kdy sami (a s notnou dávkou odvahy) připravují exotický čaj:

„Na Nový rok si vždycky dávám detox. To znamená, že se snažím pít méně alkoholu, víc cvičit a jíst dělenou stravu. Po ránu jsem z takového zdravého životního stylu kolikrát dost hyperaktivní, takže se mi hodí uklidňující čaj, který tady mají. Musím si ho domů bezpodmínečně pořídit,“ uvedl se smíchem idol dívčích srdcí Adam Mišík.

ozt, ŽenyproŽeny.cz
Foto: Kusmi Tea/Chodov
Přečtěte si také


Diskuse: Dobrý čaj, nebo dobré předsevzetí. Co je lepší?

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci