Osmičky chtějí odmalička dobývat svět

13.9.2019 00:00   |   Ezoterika - NUMEROLOGIE
Číslu narození 8 a jeho potenciálu je věnován další díl našeho numerologického seriálu, který se nyní dostal do odtajňování výhledů v pracovní sféře. K osmičkářům patří například herci Jiřina Jirásková, nebo Jiří Lábus.

numerologie

Numerologie nám může pomoci odhalit, co v nás dřímá za neobjevené poklady. Ale podle jakého „čísla“ se orientovat?  Nejdůležitější je číslo dne narození, které zjistíme, když lineárně sečteme čísla data narození, abyste dostali jednociferné konečné číslo (např. den narození 26., sečteme 2 + 6 = 8).

Ve druhém kroku je potřeba spočítat i číslo životní cesty, tedy energii čísla osudu, abychom zjistili, jakým směrem se každodenně ubírá energie data narození a jak se této základní energii „jde“ po životné cestě.

Ve třetím se pokusíme zjistit tzv. realizační číslo, které se skrývá ve vašem jméně. Jde o součet energií všech souhlásek ve vašem jméně a příjmení.

Dnes se budeme věnovat číslu narození 8 a jeho potenciálu, a proto si ukážeme rozbor na příkladu osmičkového data narození:

LENKA MÁLKOVÁ

Narozena 17. 9. 1982

Číslo dne narození 1 +7 = 8

Životní číslo (energie cesty osudu)

1+7+9+1+9+8+2 = 37 … 3 + 7 = 1

Výpočet realizačního čísla jména (tedy součet energií souhlásek jména i příjmení podle numerologické abecedy – pro zopakování ZDE):

LENKA

3+5+2 =10…1+0 = 1

MÁLKOVÁ

4+3+2+4 =13 …1+3 = 4

1 + 4 = 5

Realizační číslo jména je tedy pět

Určující je vždy číslo dne, které posoudíme v kombinaci s životním číslem a jako doplňující pak ještě přihlédneme k realizačnímu číslu. Nikdy nejsme jednoznačně „čisté“ typy.

Abychom věděli, jak moc se navzájem „mají nebo nemají rády“ naše zjištěná „čísla“, nahlédněte do následující tabulky, ve které jsou zohledněny vztahy mezi čísly s ohledem na majetek a peníze:

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

1

K

P →K

P

K

P

K

P

P €

P

2

P →K

K

P

P €

K

K

P

P

K

3

P

P

K

K

P

P

N

N

P

4

K

P €

K

K

K

P

P

K €

K

5

P

K

P

K

P

K

P

P

P

6

P

K €

P

P

K

K

N

P →K

P

7

K

P

N

K

P

N

N

K €

K

8

P €

P

N

K €

K

P →K

K €

K

P →K

9

P

K

P

P

P

P

P

P →K

K

Legenda: P – pozitivní spojení; N – neutrální spojení; K – konfliktní, napěťové spojení; P →K – někdy pozitivní, jindy podle souvislostí konfliktní; € – zvýšený vliv kombinace na majetek a peníze

Teď se vraťme k našemu příkladu. Lenka Málková má číslo dne 8, životní číslo 1 a realizační číslo 5. Z výše uvedené tabulky vyplývá, že vztah mezi těmito čísly je pozitivní a nevzniká mezi nimi napětí, ba dokonce je pro podnikání a pracovní sféru ideální.

Lze tedy usuzovat, že se Lence bude v zaměstnání dobře dařit. Vzhledem k potencované energii osmičky dominantními čísly jedna a pět si ale bude muset dát pozor na svou ambicióznost a dobře komunikovat se spolupracovníky.

Co charakterizuje jednotlivé osmičkové dny narození?

Den narození 8. – schopnost vydělávat peníze a oceňovat systém

Den narození 17. – smysl pro podnikání a rychlé získávání materiálních statků, odolnost psychická i fyzická

Den narození 26. – dobré organizační schopnosti, hrdost na svou práci, emocionalita

CO PROZRADÍ DATUM NAROZENÍ?

Zjistěte si z data narození povahu člověka,
jeho schopnosti a dovednosti. Odhalíte, jak
je vášnivý a jestli je citlivý. Čísla napoví, zda
je praktický či naopak „věčně létá v oblacích“,
jestli je vytrvalý a trpělivý nebo nedočkavý.

SLEDUJTE NAŠI ŠKOLU NUMEROLOGIE

Jaké jsou oblasti činností, zaměstnání a pracoviště, která vám podle numerologie budou vyhovovat, jste-li …

ČÍSLO 8

Jako osmička prostě od malička chcete dobývat svět. Zkoumáte, jak ho uchopit a jak ho ovládnout. Nejsnazší cesta se brzy začne jevit skrze materiální hodnoty, zapojení se do sítě obchodu, práva a politiky.

Oplýváte cílevědomou soustředěností, sebekázní, autoritativním jednáním. Nebojíte se zkoumat nestandardní cesty a hledat nevšední řešení, na což máte vybavenou i bystrou mysl. Můžete proto působit odtažitě a ambiciózně. Není divu, že buď druhé inspirujete, fascinujete a ti jsou ochotni vás následovat, nebo naopak si vyrábíte silné nepřátele.

To vám ale nevadí, dokonce i mezi svými příznivci si vybíráte jen ty, kteří jsou schopní, a navíc ochotní vydržet vaše tempo. Jste skvělí realizátoři, kteří si umí vše dobře zorganizovat a také i vše zdatně a precizně naplánovat. Vaše ambicióznost jde tím směrem, který vás baví a ke kterému máte vlohy.

Na cestě za svým cílem nemáte takřka přemožitele, už jen z toho důvodu, že jste schopni se vydat a zajít až do extrému, vsadit všechno. Pokud zvolíte pozitivní cíle, budete oslavováni, ale jste někdy zaslepení a volíte cíle problematické. Pak dovedete mnohé zničit, často i sebe.

Ostatně jednání v extrémech je vám vlastní, byť se dlouho držíte vybalancovaní a ledově klidní. Nejvíc vás rozhodí, když si i banality v práci berete osobně, a nedaří se vám dosáhnout toho, co chcete. Pak vás analytický mozek zradí a vybuchnou vaše emoce v druhém extrému.

Jako šéf...

Jste charismatičtí, ambiciózní a dynamičtí šéfové s analytickým mozkem. Svou práci často vnímáte jako zcela zásadní, zaplňujete jí i svůj osobní čas. Vidíte v práci prostředek, jak mít moc a „někam to dotáhnout“, jak se materiálně zajistit a jak uspokojit své ego.

Vyžadujete totéž od svých podřízených, tedy maximální a dokonalé výkony. Často ale zapomínáte, že druzí nemusí mít takový tah na branku jako vy a váš tlak neunesou. Navíc váš hněv je opravdu nepříjemný a druhé zničující. Také máte tendenci přehlížet a trochu i pohrdat těmi, kdo jsou méně talentovaní anebo práci nepropadnou tak, jak byste si to představovali vy.

Přesto ti, co pochopí, že se s vámi budou mít dobře a že skrze vás si vybojují dobře honorované místo na Slunci, k vám budou loajální a nebudou vztahovační při vašich výkyvech nálad.

...a jako zaměstnanec

Jestliže jste osmička a umíte s touto energií pracovat, unesete to, že jste zaměstnancem a nemusíte být až takovým štvancem jako váš osmičkový šéf. Ale i přesto můžete mít problém s autoritami a ne zrovna s nadšením se podřizujete. Pracujete spolehlivě, důkladně, odevzdáváte opravdové a kvalitní výkony.

Působíte proto ctižádostivě, což vás nečiní zrovna oblíbenými mezi kolegy. Nechodíváte často s nimi po práci na skleničku, pokud nejste spokojeni se svými výsledky, nebo pokud máte kurz zkvalitňování svých dovedností. Raději byste měli cvičit dovednosti v komunikaci s druhými, v taktu a diplomacii.

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Barvy nemluví a přece jsou slyšet
Pro všední dny: Jak si udržet krásu
Třetí život máme všichni. A kdy?
Versailles má unikátní muzeum vůní

Osmičkové profese

Politici, diplomaté
Ředitelé podniků a bank, vedení korporací
Podnikatelé
Majitelé tiskovin, vydavatelé časopisů, korespondenti, reportéři
Pojišťovací agenti
Důstojníci, náčelníci
Soudci
Detektivové, vyšetřovatelé, pozorovatelé, kontroloři, experti
Architekti
Důlní inženýři
Matematici, statistici
Lékaři
Filozofové, zakladatelé dobročinných organizací a fondů

Oblast činnosti osmiček

Finančnictví, bankovní sektor, pojišťovnictví 
Vzdělávání, poradenství
Přeprava, průmysl
Komerční sféra, nemovitosti
Výzkum
Sport
Mystika, metafyzika
Literatura

Typ pracoviště

Velké organizace
Podniky bankovní i průmyslové
Investiční fondy
Vláda
Burza
Vydavatelství
Galerie
Muzea

Příklady slavných osmiček (pouze podle dne narození):

Panovníci: český král Václav IV. (26. 2.), skotská královna Marie Stuartovna (8. 12.), rakouský císař Karel I. (17.8.), angl. král Richard Lví srdce (8.9.), český král Ferdinand IV. (8.9.), římský císař a filozof Marcus Aurelius (26.4.)

Politici: rumunský komunistický diktátor Nicolae Ceausescu (26. 1.), ruský politik Nikita Chruščov (17. 4.), prezident USA Harry Truman (8. 5.), perský šáh Réza Páhlaví (26. 10.), nacistický pohlavár Martin Bormann (17.6.), indonéský politik Suharto (8. 8.), slovenský prezident Vladimír Mečiar (26.7.), chilský prezident Salvador Allende (26.7.), argentinský politik Juan Perón (8.10.), první český kosmonaut Vladimír Remek (26.9.), francouzský prezident Francois Mitterrand (26.10.), Benjamin Franklin (17.1.), čínský vůdce Mao Ce-tung (26.12.), gangster Al Capone (17.1.), am. gangster Frank Costello (26.1.)

Spisovatelé a básníci: Jules Verne (8.2.), Victor Hugo (26.2.), bajkař Jean de la Fontaine (8.7.), T.S.Elliot (26.9.), Arthur Miller (17.10.), Tennessee Williams (26.3.), Georg Bernard Shaw (26.7.), Jaroslav Vrchlický (17.2.), Vítězslav Nezval (26.5.), Josef Hora (8.7.)

Herci: Jim Carrey (17.1.), Paul Newman (26.1.), James Dean (8.2.), Jack Lemmon (8.2.), Dennis Hopper (17.5.), Dustin Hoffmann (8.8.), Donald Sutherland (8.7.), Mae Westová (17.8.), Robert de Niro (17.8.), Peter Sellers (8.9.), Rita Hayworthová (17.10.), Alain Delon (8.11.), Jean Gabim (17.5.), Jiří Lábus (26.1.), Jiřina Jirásková (17.2.), Jana Hlaváčová (26.3.), Karel Hőger (17.6.), Karel Heřmánek (17.10.), Václav Postránecký (8.9.), Magda Vašáryová (26.8.)

Muzikanti a zpěváci: Elvis Presley (8.1.), David Bowie (8.1.), Mick Jagger (26.7.), Johny Cash (26.2.), Emma Destinová (26.2.), Tina Turnerová (26.11.), Diana Ross (26.3.), Jacques Brel belg.šansoniér (8.4.), Bára Basiková (17.2.), Lucie Vondráčková (8.3.), Jitka Molavcová (17.3.), Iveta Bartošová (8.4.)

Skladatelé a dirigenti: Robert Schumann (8.8.), Igor Stravinskij (17.6.), Antonín Dvořák (8.9.), George Gershwin (26.9.), Jan Jakub Ryba (26.10.), Ludwig van Beethowen (17.12.), Jean Sibelius (8.12.), Karel Vlach (8.10.)

Sportovci: boxer Muhammed Ali (17.1.), krasobruslařka Sonja Henie (8.4.), horolezec Reinhold Messner (17.9.), hokejista Dominik Simon (8.8.)

Jana Tamchynová

Přečtěte si také


Diskuse: Osmičky chtějí odmalička dobývat svět

s

23.6.2023   |   12:08   |   od: Jessica
I feel so blessed again in my marriage after Doctor Oku brought back my husband that separated with me for a good 3 months. Even though I have mouths all over my body, it won't be enough to thank Doctor Oku for his help in my life. My husband separated with me for 3 months and has been in pain and agony without him. So, I searched for help everywhere but nothing worked out, not until I meant Doctor Oku who I contacted online. I explained my situation to him and he promised that my husband will get back to me within 48 to 72 hours as long as my heart still beats for him. I believed in him and he prepared a spell for me and my husband called me exactly when Doctor Oku said. He pleaded and said he needs me back and now we are living happily again for the past 9 months. Everyone out there reading my article that needs help should contact him... Email: okutemple@gmail.com or whatsApp him +2348163425519

Pomoc

18.4.2023   |   23:18   |   od: Kylie Thiago
Trvalo mi, když jsem se dostal na místo, kde jsem byl naprosto zlomený, abych viděl, že mu musím říct, čemu jsem ve svém manželství čelil. Udělal jsem válečný pokoj ve skříni v ložnici a šel jsem přímo ke Zdroji! Mnohokrát to bylo těžké; můj manžel byl stále doma a nepodporoval mě a přesto se chtěl rozvést, ale věděla jsem, že to málo, co mám, by mě a mou dceru uživilo. Pak náhle minulou sobotu přišlo kouzlo usmíření doktora Ilekhojiese, aby se rozhodl, zda by nás opustil nebo pracoval na našem manželství. Teprve kouzlem usmíření skutečně řekl, že se stále chce oženit, a zrušil smlouvu na dům, který se chystal koupit v Hemet California! S kouzlem usmíření doktora Ilekhojiese není nic nemožné. Nikdy se nevzdávej!" pokud máte problémy ve vašem manželství, kontaktujte doktora Ilekhojie. E-mailová adresa gethelp05@gmail.com nebo se obraťte na jeho přímé telefonní číslo +2348147400259

Před pár týdny jsem si začala

13.3.2023   |   16:20   |   od: Camila Acuna
Před pár týdny jsem si začala všímat podivného chování svého manžela a zjistila jsem, že se můj manžel s někým vídá. Začal se vracet pozdě z práce, už se o mě ani o děti skoro nestaral, někdy jde ven a nevrátí se domů ani asi 2-3 dny. Udělal jsem vše, co jsem mohl, abych tento problém napravil, ale vše bez úspěchu. Byl jsem velmi znepokojený a potřeboval jsem pomoc. Když jsem jednoho dne brouzdal internetem, narazil jsem na webovou stránku, která naznačovala, že doktor Ilekhojie může pomoci vyřešit manželské problémy, obnovit narušené vztahy a tak dále. Kontaktoval jsem ho a on mi slíbil, že mi pomůže s kouzlem usmíření. Udělal jsem vše, o co mě požádal, a stejně jako v případě Rodicase mám výsledky. Začal se přiznávat ke všemu, co dělal, a požádal mě, abych mu dal druhou šanci na nápravu. Díky doktorce Ilekhojie je můj manžel nyní milující a odpovědnější. Obraťte se na doktora Ilekhojie s těmito kontakty Whatsapp +2348147400259 nebo e-mailem: gethelp05@gmail.com

Good

20.2.2023   |   16:43   |   od: Karin
Toto je velmi radostný den mého života díky pomoci, kterou mi doktor WEALTHY poskytl tím, že mi pomohl dostat mého bývalého zpět pomocí jeho mocného kouzla, a práci v těhotenství, kterou udělal, jsem mu tak vděčný. skvělá práce, kterou jsi udělal. Nyní mohu směle říci, že jsem byl povolán zpět na své místo v práci, moje dcera je zpět doma a já jsem byla dnes ráno testována jako těhotná po lékařském textu, který jsem dnes ráno prošla v mém zaměstnání. Byla naposledy těhotná před 14 lety a nyní jsem pozitivně testována. Chci použít toto médium, abych vám moc poděkoval a osobně vám přijdu poděkovat. Můžete mu poslat e-mail a on pro vás může udělat víc, protože vím, že jsou lidé, kteří potřebují jeho pomoc jako já. Jeho e-mailová adresa je ( wealthylovespell@gmail.com ) Jeho buňka: +2348105150446 Jste tak mocní. To je pro skutečné lidi v nouzi. DĚKUJI, DR.
Zobrazeny poslední 4 příspěvky, celkový počet 4 příspěvky.
poslední příspěvek: 23. 6. 2023 12:08
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci