HOROSKOP SPECIÁL: Jak to budeme mít v roce 2019 s láskou?

24.12.2018 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP
Ve čtyřech speciálech Horoskopu ŽenyproŽeny se dozvíme blíže, co nás v roce 2019 v důležitých oblastech života čeká. První přichází na řadu LÁSKA.

Horoskop Láska

Základní část - Velký horoskop portálu ŽenyproŽeny: Co nás čeká v roce 2019 - najdete ZDE.

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Bude důležité, abyste si vybavili šatník novým společenskými oděvem a dalšími vychytanými kousky, protože budete celý rok na roztrhání. Čekají vás nejen staří přátelé, ale hlavně nová, a to značně zajímavá, společensky významná i pracovně inspirující setkávání.

Nicméně byste kvůli tomu neměli zanedbávat svého partnera. Zimní měsíce máte šanci prožít takřka v líbánkách. Zato s příchodem jara nabudete pocitu, že jste ve vztahu utiskováni a že se potřebujete vymezit.

Pokud dojdete pocitu, že změna je nevyhnutelná, nebojte se jí! I ve vztazích na vás čekají nové šance a většinou budou k vaší spokojenosti. Měli byste si ale ujasnit, co chcete, co druhým dovolujete a za co ještě chcete nést zodpovědnost.

Léto by vás už mělo zastihnout ve stabilnějším citovém rozpoložení. Budete sršet temperamentem a najít si novou lásku nebo skoncovat s dlouhodobou samotou bude pro vás hračka!

A nepůjde jen o krátkodobé flirty, letní láska může znamenat vztah na celý život. Prověrka citů přijde poměrně brzy. Hned s podzimem se vaše myšlenky přesunou na práci, na svého miláčka nebudete mít tolik času.

Ale vztahy s dobrým základem to jen posílí. Předvánoční období přinese úlevu. Budete mít čas na své přátele a stále ještě nezadaní či opuštění najdou novou známost.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Citově vstupujete do roku, který vám přichystá nejedno překvapení, především v tom, jak budete vnímat své city k partnerovi. A půjde o silně prožívané emoce, s nimiž si občas nebudete vědět rady.

První čtvrtina roku se ponese v duchu klidu a vzájemného pochopení, ale s jarem přivane jiný vítr a vy prozřete. Dojde vám, co to vlastně ke svému protějšku cítíte a začne hledání cesty jak dál.

Ti, kteří se ujistí, že jejich polovička je ta pravá, budou směřovat do obřadní síně. Ti, kterým spadnou růžové brýle z očí, pochopí nutnost změny. Navíc zamilovat se bude tak snadné!

Jedno si ale budete uvědomovat jistě, chcete partnera, o kterého se můžete opřít. Zároveň ale byste se měli objektivně zamyslet nad výtkami, které jste o sobě slyšeli z úst bývalých partnerů.

I s tím je třeba něco udělat, obzvlášť pokud se opakuje téma vaší tvrdohlavosti a neústupnosti či zavalování partnera svými nároky ale i nekončící přízní. Je to správa o vašem nerespektu a zahleděnosti do sebe.

Máte jedinečnou šanci letos tato témata zvládnout. Nového partnera nemusíte sice najít hned, ale konec roku sami nestrávíte, a projdete-li transformací vy, bude to úplně jiné kafe.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Láska nebo kariéra? Pro vaši blíženeckou povahu není jednoduché usadit se v dlouhodobém vztahu. Dokonce se vám může zdát i jednodušší odejít od svého partnera a zjednodušit si tím život.

Nemusíte přece stále obhajovat své pracovní vytížení a snášet výčitky zanedbávaného partnera, že? Je přece tolik lákadel, flirt vás bude hodně bavit.

Hlava v oblacích a motýlci v břiše vás přepadnou v tomto roce víckrát. Většinou ale zase brzy odezní, abyste mohli pochopit, kde jsou pro vás ty pravé hodnoty. Teprve pak budete mít šanci přeladit svou optiku na kvalitu a koncem roku už věnovat svou přízeň sice s chladnější hlavou, ale za to té správné osobě.

Máte-li dlouhodobého partnera, hrozí vám, že padnete do osidel krátkodobého poblouznění, které ale řádně vaším vztahem zamíchá, protože váš úlet se stane veřejným tajemstvím.

Prostě si v lásce sáhnete na limity své i svého protějšku a je jen na vás, zda vyjdete se ctí. Že to bude ale dramatická zkušenost, je nabíledni. Máte šanci, pokud si srovnáte v sobě své hodnoty, svůj vztah nejen konsolidovat, ale také dostat do potřebné harmonie a povýšit ho na novou úroveň s novými pravidly.

keltský horoskop

KELTSKÝ
HOROSKOP

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Pocit osamocenosti potrápí letos nejednoho z vás a nezáleží na tom, jestli jste single nebo žijete v páru. Dovede vás to k přemýšlení nad tím, jaký vztah to vlastně žijete nejen s druhými, ale i sami se sebou.

První prověrka lásky ve vztahu přijde hned zkraje roku, kdy se ve vás probudí skryté vášně a pokud ty váš protějšek dostatečně neopětuje, propadnete pocitu, že vám život jen protéká mezi prsty a začnete se ohlížet po někom jiném.

Říkat, vezměte rozum do hrsti, nemá cenu. Přitáhnete k sobě stejné protějšky, tedy s chaosem v srdci, ale s touhou hrát si, eroticky dovádět a nic neřešit. Pro nezadané je to naopak potěšující zpráva, protože jejich samotě konečně odzvoní.

Zejména jaro bude v tomto směru velkým příslibem. Při seznamování buďte ale opatrní, co komu o sobě sdělujete, a především sociální sítě jsou v tomto směru ožehavé médium!

Nejkrizovější pro lásku je první polovina roku, jejíž konec vás zřejmě zastihne v rozháraných vztazích.

Letní slunce ale naštěstí osvítí vaše srdce a do vašich lásek zavane s podzimem vítr jiných hodnot. Budete mít chuť začít svůj vztah budovat na nových stabilních pilířích a úspěch tohoto snažení se dostaví už koncem roku.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

O vašem sexappealu sice nikdo nepochybuje, ale letos bude nepřekonatelný. To je slibný aspekt zejména pro nezadané, kterým tím končí samota. Vaše svůdnost bude bavit vás i okolí, jenže o tom tento rok není!

Měli byste pomalu skončit s lehkovážnými flirty, na pořadu dne je vnitřní růst ke zralosti a zodpovědnosti! Váš milostný život dostane nový rozměr, budete chtít od života víc, začnete hledat opravdové hluboké až spirituální spojení se svým protějškem.

Je možně, že potkáte fascinující osobnost a zatoužíte si ji pojistit snubním prstenem. Zejména první polovina roku přeje náhlým vzplanutím, které mohou být předzvěstí velkých změn.

Podstatné pro vás bude to, že vás spojují podobné zájmy, podobná životní filozofie. Povrchní pozlátko pro vás ztratí hodnotu.

Proto i nastanou vhodné chvíle vyjasnit si mezi sebou ožehavá témata, která jste nevytahovali na světlo z obavy, že byste se mohli před miláčkem ukázat v jiném světle, než jak chcete.

Tentokrát vás ale bude vidět tak, jak potřebujete, a jeho tolerance vůči vám nekonečná.

ČTENÍ Z RUKY

PANNA (23. 7. – 22. 8.)

Vaše lásky se zatřesou a mnohé i rozpadnou. Budete najednou přitahováni jinými typy lidí, budete hledat, kdo k vám patří a s kým už se citově nepotkáváte.

To nemusí nutně znamenat rozchod se současným partnerem, ale značí to krizi či alespoň transformaci ve vztahu. Při své panenské povaze budete jen těžko chápat, že ten druhý potřebuje také trochu svobody (ta zavoní i vám), že potřebuje vztah s vámi uspořádat bez vaší kontroly, které rádi říkáte péče.

Staré modely chování nemají šanci trvat. Změny se vám prostě nevyhnou a bude jen na vás, co z nich vytěžíte. Náruč druhých, ve které hledat útěchu bude tak snadné, bude lákavá a otevřená, ochota zamilovat se veliká, a příležitostí dost.

Nebudete mít problém potkat zajímavou osůbku na zcela běžných místech a při banálních příležitostech. Pozor při tom na ztrátu soudnosti. Vaše analytická mysl bude zahalena pomyslným závojem a vaše rozhodnutí ve sféře milostné bude ošidné.

Jedině, když se odvážíte nenalhávat nic sobě ani druhým, máte šanci povyrůst a dát si dobrý základ do svých budoucích vztahů. S druhou polovinou roku se vaše emoční rozpoložení více stabilizuje, vaše mysl se zklidní prací.

Konec roku opět přinese dobré příležitosti k seznámení.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Láska vás bude navštěvovat zejména v první polovině roku a nabídne vám řadu příležitostí k zamilování. Už na jaře se ve vás probudí ta opravdová vášeň a touha, která vám v mnohém pomůže odhodit vaši váhavost a nesmělost.

To je dobrá zpráva zejména jak pro singles, kteří už mají dost své osamocenosti, a zatím jen plaše pokukují po objektech své touhy, tak i pro ty, kteří se typicky váhovsky neumí rozhodnout, zda do vztahu investovat více energie.

Svůj postoj si ujasníte a uleví se vám. Ti, co se rozhodnou přestat se bránit své lásce, zažijí fůru romantiky a budou navýsost se svým verdiktem spokojeni.

Ti, co se rozejdou se vůbec nemusí bát, že zůstanou dlouho sami. Doslova zakopnou o svou novou lásku takřka před dveřmi svého bytu. Nebo dokonce zjistíte, že už svou lásku znáte ale máte ji v kategorii známých.

Svou volbu možná budete i muset ubránit před některou rodinou autoritou, která snad z obavy o vás, projeví nesouhlas s vaším, pro ni bezhlavým, zamilováním.

Mnozí pochopíte, že jste se v požadavcích na partnera posunuli dál, přestanete se do vztahů nepromyšleně vrhat a začnete hledat kvalitu.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Vaše magická přitažlivost bude letos k neunesení. Proto se nedivte, že na její lep sedne řada zajímavých možností k seznámení. Mezi nimi se může opravdu vyskytnout ten pravý.

S jarem potkáte svou lásku ve svém nejbližším okolí, nemusíte proto až na konec světa, jak jste si doposud mysleli. Zažijte vášnivé chvíle se stejně zajímavým protějškem, jako jste vy, až budete mít tendenci zapomenout na své povinnosti a realitu.

Teprve s podzimem se vaše emoční hladina bude stabilizovat a jestliže jste v tom víru vášní zase své lásky poztráceli, ničeho se nebojte, s blížícím se koncem roku se na scéně objeví další šance k seznámení.

Naštěstí už budete jasně vědět, co chcete, a vaše volba bude tentokrát zralejší a s touhou po dlouhodobé jistotě. Během roku se také ukáže, že z mnohých lásek se stanou dobří přátelé.

Váš okruh známých a přátel se značně rozšíří. Vy ale poučeni zkušenostmi předchozích let, bezpečně rozpoznáte kvalitu, takže nepůjde o povrchní vztahy, ale o silná podpůrná spojení, na která se budete moct v dlouhodobém horizontu spolehnout.

100 KŘESTNÍCH JMEN

Vybíráte jméno pro miminko?
Nebo se jen chcete dozvědět,
jestli vám vaše jméno pomáhá
či naopak něčím škodí?

ČTĚTE NÁŠ SERIÁL

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Vaše emoce pojedou jak na tobogánu, arogance se bude střídat s laskavostí, neklid s trpělivostí, blízkost s odtažitostí. A tak se nedivte, když to bude ovlivňovat vaše milostné projevy. Reakce partnera na sebe nedají dlouho čekat.

Výzvou tedy bude vnést stabilitu do svého prožívání, což se vám může podařit získáním nadhledu.

Což však vyžaduje hlubokou práci na sobě. Jedině tak ale pochopíte, že to, co se vám v lásce děje, je vlastně jen opakování starých chyb.

Přistupte k tomu jako ke sbírání zkušeností a začněte z toho konečně těžit. Rázem se vám srovnají hodnoty a zejména v druhé polovině roku máte velkou šanci najít tu pravou osudovou lásku, klidně na celý život.

Harmonie konečně začne svým blahodárným vlivem prosakovat do vašeho soukromí. Ještě před tím vás ale mohou čekat bouřlivé krátkodobé vztahy a třeba i flirt na pracovišti. Na nic z toho nebudete sice hrdí, ale vášni neporučíte.

Snad i proto si začnete své nalezené lásky vážit a střežit tak, že vás napadne pojistit si ji závazným slibem. Překvapíte tak všechny a asi i sami sebe, protože jinak je svoboda pro vás nade vše.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Tento rok vás zavalí prací a kariérními výzvami, proto si záhy ujasněte, jak budete hospodařit se svým volným časem, který chcete věnovat svému milostnému životu. A záhy pochopíte, že byste se nejradši rozdvojili.

Záhy totiž přijdou situace, kdy si uvědomíte, jak moc se musíte změnit ve své komunikaci ke svému protějšku a jak toužíte po větší otevřenosti. S jarem poroste vaše chuť zažít romantiku a flirtovat vám nebude dělat žádný problém.

Konečně i vy, samotáři, se dočkáte lásky s velkým L. Váš cit ale už od léta začne procházet zatěžkávací zkouškou a jestli obstojí, pak na konci roku budete moci prohlásit, že jste našli toho pravého partnera pro sebe na dlouhá léta.

Zato zadaní, kteří podlehnete volání vášně, dejte dobrý pozor! Rád se najde někdo, kdo k vám domů donese toto tajemství a vy budete muset hodně vysvětlovat.

Proto občas zapojte i zdravý rozum! Dělat zásadní rozhodnutí s horkou hlavou se vám vymstí. Jste ale schopni si z řady svých efemerních lásek udělat do budoucna dobré přátele, a to se počítá!

CO PROZRADÍ DATUM NAROZENÍ?

Zjistěte si z data narození povahu člověka,
jeho schopnosti a dovednosti. Odhalíte, jak
je vášnivý a jestli je citlivý. Čísla napoví, zda
je praktický či naopak „věčně létá v oblacích“,
jestli je vytrvalý a trpělivý nebo nedočkavý.

SLEDUJTE NAŠI ŠKOLU NUMEROLOGIE

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

V citové oblasti se rozhodně nudit nebudete. Hned zkraje roku vás čeká fičák! Nezadaní uvítají do svého života novou lásku a staré lásky jako by oživil nový vítr. Ten také prověří pevnost vašich citů.

Vyrojí se kolem vás mnoho nových tváří a o nové přátele a známé nebudete mít nouzi. Samozřejmě, že tento trend v sobě skrývá i pokušení. Oblouzněni novými možnostmi lehce padnete do osidel flirtu s ochotou vše obětovat nové lásce.

Teprve tvrdá početní realita vás může z tohoto snu vytrhnout. Počty budou dost jednoznačné, za svůj nový život zaplatíte hodně. A tohle je moment, ve kterém pochopíte, jestli je nový partner opravdu ten pravý a stojí za takovou oběť.

Ti, kteří si dají kladnou odpověď, změní od základů svůj život a vykročí z bludného kruhu nefunkčního vztahu. Věřte ale, že vás moc nebude.

Další období pochybností přijde s podzimem, který vaše vztahy ochladí. Hlavy nebudou tak horké, a to je ideální čas dotáhnout transformaci svých lásek do konce.

Komunikujte s partnerem o jeho a vašich pocitech a potřebách, hledejte jak vybalancovat své potřeby, najděte kompromis. Tím vaše láska rozkvete novými květy společné budoucnosti.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Říká se, že stará láska nerezaví. To ale pro vaše lásky letos nebude platit. Ty totiž ani zreznout nestačí, jak rychle je budete mít tendenci měnit. Nebo najednou zjistíte, že ta vaše stará láska už není pro vás.

Připluje totiž k vám, a to někdy i z veliké dálky, láska nová, inspirativní, okouzlující a naprosto jí propadnete. Může váš život začít obohacovat o nové obzory, filozofie, a o to víc pro vás může být uhrančivější.

Tento trend pocítíte už v začátku roku, ale kulminace přijde s jarem. Lehkomyslně ukončíte vše staré a vášnivě propadnete jejím svodům. Dokonce se zdá, že si budete chtít novou lásku vzít hned po pár týdnech známosti, či si ji pojistit dítětem.

Jakékoli milostné pokušení vás destabilizuje a rozlije se do všech oblastí vašeho života, kde může nadělat slušnou paseku. Pro nezadané je to ale dobrá zpráva, protože jejich samota končí.

Už léto můžete trávit s vaším novým objevem, který bude příslibem do budoucna. I pro lásku bude platit heslo, že co si nevybojujete, nebudete mít.

Nepodceňte tedy ani úsilí, přesvědčit svou současnou lásku o své náklonosti, aby vám neodešla jinam. Ke konci roku se ještě jednou otevřou vztahová bolavá témata, která bude nutné dořešit.

Jana Tamchynová

• • •

Ve druhém SPECIÁLU si přiblížíme, co mohou lidé, narození v jednotlivých obdobích, očekávat v rodinném životě.


Diskuse: HOROSKOP SPECIÁL: Jak to budeme mít v roce 2019 s láskou?

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci