Popusťte uzdu fantazii a experimentujte!

5.7.2017 00:00   |   Styl
Je tu období, kdy můžeme naplno popustit uzdu fantazii a zaexperimentovat se svým šatníkem. Každá žena má svůj styl, snaží se být zejména v létě něčím výjimečná, originální. A právě to není v záplavě módních diktátů lehký úkol.

doplnky léta

Podlehla jste také některému z letních trendů, ale nechcete zapadnout v davu? Máme pro vás radu: Vsaďte na ty správné doplňky!

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Kam uložit boty? Do skříně, nebo snad pod postel?
Výšlap? Jen s pořádnou obuví, nebo bez ní
Boty kupujte odpoledne a zkoušejte ve stoje

Nikdo sice nemůže vaší sousedce zakázat, aby si koupila stejné šaty jako vy. Avšak můžete v nich vypadat originálněji a stylověji. Jak toho dosáhnout?

Stačí si přece k letním šatům vzít například ty správné náušnice, náhrdelník či kabelku nebo i větší kabelu a v mžiku je z vás úplně jiná žena (na snímku vlevo je decentně pruhovaná letní kabela z kolekce značky F&F).

Módní doplňky nemají být jen praktickou, ale především stylovou záležitostí.

Zkuste se trochu odvázat a ukázat svému okolí to skutečně pravé módní Já!

A jaké doplňky jsou teď v kurzu?

V oblasti bižuterie i letošnímu létu kraluje bohémský styl – náhrdelníky ve tvaru lapačů snů, masivní korálové anebo kovové náhrdelníky vykládané výraznými kamínky.

Na módní výsluní vyšly opět kruhové náušnice. Tentokrát ovšem v minimalističtější a elegantnější variantě, než tomu bylo před pár desítkami let.

K létu rovněž patří sluneční brýle a klobouky. Nejenže chrání před sluncem, ale vhodně oživí také náš vzhled.

Inspirovat se můžete například v Itálii, kde se ženy v létě bez výrazných slunečních brýlí a klobouku prostě neobejdou.

Letní slaměný klobouk značky Cellbes.

K trendům pořád patří móda devadesátých let, která do současných kolekcí vnesla nádech grunge stylu v podobě zdobených obojků-chokerů, anebo výrazných přívěsků na náhrdelnících.

Ani když dáváte přednost jednoduchému outfitu, nemusíte se masivnějšího náhrdelníku obávat.

Klasikou je v tomto případě bílá košile, se kterou nikdy nic nezkazíte. Naopak, vhodným módním doplňkem jí vdechnete novou jiskru.

Hovoříme-li o doplňcích, nesmíme každopádně opomenout kabelky. Aktuální kolekce nabízejí kabelky v ležérním a bohémském stylu i elegantní metalické, lakované a flitrové modely, které dobře využijete také na letní večírek.

Jestliže jste se rozhodli třeba pro celodenní výlet anebo koupání, určitě vám v takovém případě přijde vhod velká prostorná taška pro všechny nezbytnosti nebo alespoň stylový látkový vak, jaký nabízí například značka Esprit (na snímku vpravo):

tzo, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také

Diskuse: Popusťte uzdu fantazii a experimentujte!

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci