Sluníčko nám opět přihrálo tradiční etno styl

7.4.2017 00:00   |   Styl
S příchodem jarního sluníčka se v módních trendech téměř každoročně objevuje etno styl.

boty moda

Jinak tomu není ani letos. Podmanivá bohémská móda si opět získala srdce oděvních návrhářů, a tak se můžeme těšit na pořádnou dávku třásní, vzorů, střihů a materiálů inspirovanou exotickými krajinami, americkými indiány a módou dětí květin.

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Kam uložit boty? Do skříně, nebo snad pod postel?
Výšlap? Jen s pořádnou obuví, nebo bez ní
Boty kupujte odpoledne a zkoušejte ve stoje

I když je pro vás etno móda na první pohled příliš výstřední či alternativní, můžete svůj šatník oživit alespoň módním doplňkem, obuví anebo kabelkou v bohémském stylu.

Aktuální kolekce značky Deichmann nabízí širokou škálu produktů inspirovaných tímto stylem. Proplujte slunečným jarem a létem v sandálkách zdobených barevnými aplikacemi, korálky a výšivkami.

Kombinace vzorů, výšivek a kovových a korálkových aplikací vytváří dokonalou souhru, působí exoticky, a přitom elegantně. Kromě nízkých sandálů v kolekci objevíte i modely na klínovém podpatku.

Vybrat si můžete nejen z klasických řemínkových, ale také šněrovacích modelů, a to jak v zemitých, tak pastelových a metalických barvách.

Bohémský styl se nevyhnul ani kabelkám. K trendovému zdobení patří třásně, barevné korálkové anebo kovové aplikace, proplétání anebo perforování. Svůj etno styl dolaďte crossbody kabelkou anebo módním batohem v imitaci kůže a semiše v zemitých barvách.

ozt, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také

Diskuse: Sluníčko nám opět přihrálo tradiční etno styl

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci