Naďa Konvalinková musí vyměnit garderobu

6.11.2011 00:30   |   Společnost
Herečka Naďa Konvalinková má teď značné starosti s garderobou. Jsou to ale problémy příjemné – hubne a je již o dvanáct kilo lehčí, v pase je štíhlejší dokonce o dvacet centimetrů!

Konvalinková hubne

Nyní září Naďa Konvalinková v televizi Prima, v novém sitcomu O mé rodině a jiných mrtvolách, jehož poslední dva díly právě natáčí. Ze sitcomu je i titulní foto věčně mladé babičky Klementýny (Naďa Konvalinková), která je tchyní jazzové zpěvačky Kristýny (Ivana Chýlková).

A k tomu takřka každý večer hraje v divadle, ve volných chvílích se učí texty na představení Stará dáma vaří jed v Divadle Viola a na muzikál Vánoční zázrak v Divadle Broadway.

Nadiny návštěvy terapií ve studiu Snella na pražském Žižkově jsou sice již méně časté, ale i tak mezi starosti patří ony příjemné věci, spojené s úspěšným hubnutím. Pochopitelně, jde o výměnu garderoby.

PŘEČTĚTE SI

Populární herečka
Naďa Konvalinková
hubne, chce se líbit

„Na léto jsem si koupila spoustu nových věcí. A také jsem si nechala pár věcí zmenšit, protože mám krásné oblečení a bylo mi líto se některých kousků vzdát,“ přiznává Naďa Konvalinková.

Novou, štíhlejší postavu si Naďa Konvalinková dala jako dárek k šedesátým narozeninám, které oslavila na jaře. Myšlenkou, že by měla zhubnout, se zabývá skoro celý život, ale naplno ji začala uskutečňovat až v posledním roce.


„Teď už opravdu držím to, co držet mám. Ovšem říct, že by kila šla rychle dolů, to nemohu, protože člověk zjistí, že má všemi předchozími dietami pěkně pošramocený metabolismus. Ale hlavně, že už mi další kila nepřibývají! A já neustupuji od toho, co jsme si na začátku zadali,“ prozrazuje Naďa Konvalinková, která hubne pomocí přístrojů a ve spolupráci s nutričními odborníky Kateřinou Cajthamlovou a Petrem Havlíčkem.

„Líbí se mi, jak jsou profesionální, poctiví a jak to mají vymyšlené. Ušijí všechno, včetně jídelníčku, přímo na člověka... Pro mě byla nejvíc zavazující jejich práce, kterou mi věnovali. Proto by mě strašně trápilo, kdybych je zklamala. A hlavně jsem nechtěla zklamat sama sebe.“

Protože je nyní Naďa Konvalinková velmi vytížená a vstává kvůli natáčení sitcomu v pět hodin ráno a domů se dostane až v noci po divadle, nemá vždy čas na cvičení. Takže se snaží alespoň maximálně dodržovat jídelníček.

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Nadváha ženám vztah komplikuje
Hubnutí: Největší bludy a pravdy
Těhotná má jíst za dva? Ale kdeže!

„S jídelníčkem to je tak, že si s sebou beru zeleninu. Na natáčení sice máme jídlo k dispozici, ale přece jen všechno z těchto pokrmů nemohu. Nicméně, dodržuji gramáž a jím šestkrát denně. Akorát ten pohyb mi chybí. Jediné, co stihnu, je zacvičit si po ránu tak deset minut doma, když vstávám,“ říká oblíbená herečka.

„Až natáčení skončí, tak zase od sedmi osmi hodin ráno zaskočím do posilovny za svým trenérem Martinem. A budu cvičit, přece jen cítím potřebu dále zpevnit tělo. Teď toho mám do prosince poměrně dost, ale pak už budu mít víc času pro sebe – sitcom bude dotočený a zatím žádnou další televizní nebo filmovou nabídku nemám,“ plánuje si Naďa Konvalinková.

otz, ŽenyproŽeny.cz
Foto: Televize Prima a Snella.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Naďa Konvalinková musí vyměnit garderobu

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci