Proč nosí hvězdy krátké vlasy?

11.1.2011 03:30   |   Styl
Chcete být s novým rokem také nová? Diety nechte plavat, zkuste skutečnou revoluci!

účesy

Noviny, časopisy i televizní vysílání jsou plné dietních rad. Každý chce být v začínajícím roce hubenější. Ale když už budeme měnit image, co kdybychom to vzaly z gruntu a od hlavy?

Třeba s krátkým účesem filmových hvězd. Máme pro vás inspiraci! Výsledek je znát ze dne na den…

Šibalka Audrey Hepburn

Se svým krátkým účesem v šedesátých letech působila zároveň něžně, ale také roztomile legračně. Jedno je jisté – pokaždé vypadala báječně upraveně, což se o jejích vrstevnicích, jako byla například Brigitte Bardot s dlouhými vlasy, nedalo říct.

Teenager Natalie Portman

V současné době sice nosí polodlouhé vlasy, ale ve svých hereckých začátcích se právě chtěla podobat Audrey Hepburn. Nahrával tomu i její podobně jemný obličej. Jenže Natalie působila spíš klukovsky, a tak pro film musela tento střih opustit.

Mateřská Ginnifer Goodwin

Nedávno jsme ji viděli ve filmu Walk the Line, v němž hrála manželku Johnnyho Cashe, s nímž měla na plátně tři děti. Také v tomto sestřihu vypadá jako mladá maminka, která se kvůli nedostatku času nechala prakticky ostříhat. A sluší jí to.

Coco Audrey Tautou

Pro film, v němž hrála Coco Chanel, se nechala ostříhat hodně nakrátko. A měla stejný šmrnc jako Coco a navíc také připomněla dobu největší slávy své jmenovkyně Hepburn.

Může vás zajímat

Barevné jídlo nám pomůže zhubnout
Chcete zhubnout? Pořádně se nasnídejte
Při dietě smíte pečivo. Ale vybírejte!

Módní ikona Victoria Beckham

Manželka slavného fotbalisty se nechala slyšet, že by z domu nikdy nevyšla neučesaná nebo špatně oblečená. Aby to nebylo tak těžké, rozhodla se nechat si zkrátit vlasy, čímž inspirovala prý i Katie Holmes. Victoria tak udává tón módy, jímž se řídí hodně celebrit.

Ptáček Halle Berry

Herečka ráda působí jako ptáček právě vypadlý z hnízda, což se jí s krátkým vlnitým účesem nepochybně daří. Navíc ve svých 44 letech vypadá o dost mladší. Tak proč se nenechat ostříhat?

zu

Přečtěte si také


Diskuse: Proč nosí hvězdy krátké vlasy?

Krátké vlasy

15.4.2018   |   22:59   |   od: Tina
Já si myslím, že krátké vlasy přispívají k větší hustotě vlasů. Dlouhé vlasy zbytečně zatěžují. Dobrý je šampón na větší objem a pro lesk. Osobně preferuji šampóny, po kterých se tolik nemastí vlasy.
Zobrazen poslední příspěvek, celkový počet 1 příspěvek.
poslední příspěvek: 15. 4. 2018 22:59
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci