Numerologové: Co nás v roce 2010 čeká?

1.1.2010 00:30   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP
Co nás čeká v roce 2010? Podle některých numerologů by nemusel být až tak špatný. Jiní naopak tvrdí, že procházíme složitým obdobím. Pokud plánujete svatbu, vyberte si 20.říjen. Nejlépe půl hodiny po poledni.

letopočet 2010

Když sečteme číslice roku 2010 (2+0+1+0), dostaneme se k číslu TŘI. „A to je energie přátelská, kamarádská,“ tvrdí numeroložka Sylva Skálová z Vyškova. „Trojka je také rozum ve smyslu ´vzít rozum do hrsti´ a nejednat jen pocitově,“ dodává.

Komunikace a tvořivost

„Trojka je zaměřená na komunikaci, tvořivost, tvořivé nápady, myšlení a hlavně na energii,“ doplňuje numeroložka Magda Doležalová z Klobouk u Brna. „Je to navíc velmi energetické číslo, které dává mentální energii,“ shodují se obě.

„Ze všeho nejsilnější energii má myšlenka, nápad. První je idea a pak její realizace,“ vysvětluje podrobněji Magda Doležalová. Takže soustředit se, poslouchat své myšlenky a jít za nimi.

Nuly jako zesilovače

Když vezmeme číslice roku jednotlivě, pak převládají nuly. Znamená to něco? „Určitě,“ usmívá se Magda Doležalová. „Nuly zesilují energii dvojky, která je o vztazích.“

Zatímco do roku 1999 prý vibrace prvotní jedničky byla o egoismu (já, já a zase já), pak od roku 2000, který načal letopočty počínající dvojkou, se řeší především vztahové záležitosti. „Ať už jsou to mezilidské vztahy, sousedské nebo partnerské – vždy je to o tom ´my´.“

Nutná je vyváženost

Nuly ovšem stejně tak posilují jedničku, stojící na třetím místě roku 2010. „Jednička – jak už jsem říkala – je o tom ´já´. „Já jsem…“ To znamená aktivita, energie a vůdcovské sklony,“ pokračuje ve výkladu Magda Doležalová.

A protože nuly energii jedničky zesilují, numeroložka varuje všechny lidi, kteří v sobě cítí vůdcovské vlastnosti, aby byli v roce 2010 obezřetní. „Nula totiž může jedničku posílit i v tom negativním směru – záleží, jak se projeví – a pak by nad zdravým rozumem mohlo zvítězit sobecké ego.“

Co to v praxi znamená? „Člověk by si po celý rok 2010 měl dávat pozor na to, aby to nebylo o tom ´já´, ale spíše o tom ´my´. A také, aby v tom ´ty´ nebyla myšlenka ´jak tě využiji´, ale ´jak můžeme spolupracovat´. Nutná je vyváženost.“

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Vysávají vás upíři? Víme, jak na ně
Útok zombií by nás zničil, tvrdí vědci

Když svatba, tak v říjnu

Chystáte se v roce 2010 uzavřít sňatek? Velmi vhodným termínem je podle Magdy Doležalové 20.říjen. „Součet číslic dává konečnou šestku, a tím je to dáno. Jde o výborné datum,“ tvrdí. „Šestka totiž přináší klid, harmonii a je pro rodinu.“

Jenže 20.10.2010 je bráno z univerzálního pohledu. Aby prý opravdu fungovalo pozitivně, musí se vzít v úvahu také datum narození snoubenců a vše skloubit dohromady.

Ještě by bylo dobré upřesnit, v kolik hodin by si novomanželé měli říci své „ano“. „Tak, aby v součtu číslic byla opět nejlépe šestka,“ usmívá se numeroložka. „Například ve 12:30 hodin. Ale to je pouze z numerologického hlediska. Z astrologického to možná bude úplně jinak,“ varuje.

tiger woodsPŘEČTĚTE SI TAKÉ

Co muži nabízí hysterická žena?
Woodse manželka přetáhla golfovou holí
Tajemství hvězd – Hubneme s celebritami

Čeká nás transformace

Zatímco Magda Doležalová a Sylva Skálová podle číslic „spočítaly“ rok 2010 jako příznivý, zcela jinak jej vidí věštkyně, numeroložka, astroložka a kartářka Jara Kaminska z České u Brna.

Všechno se totiž připravuje na přechod z jedné dimenze do druhé a již za dva roky, 21.12.2012, přecházíme z věku Ryb do věku Vodnáře. „To znamená, že planety, včetně Země, přecházejí do zcela jiných vibrací, než byly doposud. A lidé si s tím nebudou umět poradit. Nebude konec světa. To určitě ne! Naše planeta bude žít dál. Ale čekají nás velké změny, se kterými si mnohdy nebudeme vědět rady,“ říká Jara Kaminska.

Zatímco věk Ryb byl podle ní o komunitě a společenstvech, věk Vodnáře je sólista, co si vystačí sám. A to prý přináší změny, které nemusí být vždy příjemné.

Například v oblasti finanční podle Jary Kaminske můžeme očekávat poměrně těžké období. Lidé by se proto měli připravit na to, že se v roce 2010 mohou potýkat se složitější finanční situací.

Vztahy se také budou přetvářet, může nás prý pozlobit zátěž po stránce fyzické i psychické. „Mají šanci v roce 2010, pak už ne,“ říká věštkyně. Co s tím?

Chiromantie

Ukaž mi svou ruku a já ti řeknu,
co tě v životě čeká...

Láska i smrt vepsaná v dlaních

Myslete pozitivně

„Mít hlavně pozitivní myšlenky,“ vidí jednoznačný způsob řešení. „Jakmile jde negativní myšlenka, vše pokazí. Já vím, že je složité myslet pozitivně, když mě třeba rozzlobí soused. Ale vše je o sebeovládání, o sebekontrole.“

Kdyby prý všichni dokázali myslet jen pozitivně, pak by i planeta byla úplně jiná. „Mezi lidmi je moc nenávisti, zloby, mamonu, hrabivosti a nesnášenlivosti kvůli majetku. A tyhle špatné vibrace na nás působí. Ne každý si s nimi umí poradit,“ říká věštkyně.

Na závěr proto posílá malou ochranu. Mantru, která by v té nejtěžší chvíli mohla pomoci. Stačí prý si ji odříkat při nepříznivé situaci a věřit, že má opravdu ochrannou moc.

„Kouzlem, duchem ohnivým
jako zdí se obklopím.

Zloba, zmar a nenávist
shoří jako suchý list.“

dp

Přečtěte si také


Diskuse: Numerologové: Co nás v roce 2010 čeká?

RE: Datum 21.12.2012

7.1.2010   |   21:02   |   od: redakce
Děkujeme paní Kaminske za upřesnění. Datum jsme v článku opravili.

Věk Vodnáře

7.1.2010   |   17:42   |   od: Marut
Hezký den,
o VĚKU VODNÁŘE panuje mnoho diskuzí, článků a teorií. Já osobně věřím té, která mně "sedí" i z historického hlediska: "Věky" se mezi astrology počítají podle tzv.středního platónského roku – jehož výpočet je určitě na webu někde dostupný, pro mě však nepochopitelně složitý. Prostě jej respektuji (stejně, jako mnoho z nás výpočty zvěrokruhu).
Z tohoto platónského roku plyne, že délka jednoho "věku" je přibližně 2160 let a mnoho astrologů se shoduje v tom, že se tyto "věky" pohybují proti směru, tedy pozpátku. Mně to souhlasí, jak už jsem napsala, i historicky. Protože VĚK RYB – to bylo křesťanství – a právě to má ve znaku rybičku. Předtím byl VĚK BERANA – a také to historicky "sedí" – protože se jedná o dobu, která je v Bibli mimo jiné popisována jako doba, kdy seslal Bůh na faraóna a Egypt deset pohrom. Ta poslední se nesla ve znamení Beránka, jehož krví měli věřící pomazat své dveře, aby je nepostihla desátá pohroma, tedy usmrcení prvorozených. No a předtím, to byl VĚK BÝKA – a zase to sedí... je to doba před šesti až čtyřmi tisíci lety – tedy doba posvátného býka Apise (mám doma knížku o statečném Zubříkovi, krásné dceři krétského krále Mínoa, o tajemném labyrintu pod palácem Knóssos a o posvátném býku, který v něm žil... atd.).
A když půjdeme ještě dál do historie, pak před asi osmi až šesti tisíci lety staří Peršané uctívali podvojného boha. Ormusda byl bůh dobra a Ahrimana byl bůh zla. Věřím, že to bylo v době VĚKU BLÍŽENCŮ :-)

Odpověď pro Sarah

7.1.2010   |   09:10   |   od: Jara Kaminska
Reaguji na Váš dotaz ohledně transformace.
Takže, přecházíme z věku Ryb do VĚKU VODNÁŘE.
Avšak ráda bych v článku opravila datum 12.12.2012, protože správné datum je 21.12.2012. Na tuto transformaci se ale připravujeme již několik málo let, od roku 2008 finišujeme a v roce 2011 celá akce bude gradovat nejvíce.
Zamyslete se všichni nad svým dosavadním životem, nad tím, kde jsou skutečné lidské hodnoty a kde je máte nastavené vy. Pokuste se ještě změnit spoustu věcí. Kdo nebude řádně připraven a psychicky v pořádku, tak to bude velice těžce zvládat.
Hodně věcí se bude postupně měnit, lidé si skutečně začnou uvědomovat ty pravé příčiny svých propadů a následných neúspěchů osobních i profesních.
A konec planety určitě nebude, jak se někteří mylně domnívají, neboli "konec světa", nastane konec jedné z mnoha civilizací, které se na této planetě střídají od nepaměti. Ale na to si všichni ještě počkáme.

vek Rýb

6.1.2010   |   12:10   |   od: Sarah
Dobrý deň, a nie je teraz náhodou vek Vodnára, ktorý sa len bude meniť na vek Rýb?
Zobrazeny poslední 4 příspěvky, celkový počet 4 příspěvky.
poslední příspěvek: 7. 1. 2010 21:02
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci