Chystáte se modernizovat koupelnu? Máme tip!

25.10.2017 00:00   |   Bydlení
Uvažujete o modernizaci koupelny nebo stávajícího sprchového koutu? Zbavte se rušivého elementu - odtoku vody v podlaze a přemístěte ho do stěny.

koupelna

Sprchové kouty s vaničkami připomínajícími dětská pískoviště už dnes rozhodně nejsou „in“. Při modernizaci koupelny dnes většina z nás vybírá takový sprchový kout, jehož dno může rovnou tvořit dlažba podlahy.

Výhodou je především docílení optické jednotnosti koupelny a pohodlnější přístup do sprchy. Ale i takto moderní kout můžete povýšit na vysoce designovou záležitost vašeho obydlí.

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Jaký nábytek do koupelny? Dřevěný!
Dobře se vyspat – to je přece něco
Oáza květin? Víme, jak ji vykouzlit

Decentní design

Zabudování prvku pro odtok vody ve stěně sprchového koutu představuje vynikající kombinaci inovace, estetického vzhledu, funkčnosti a hygieny. Touto převratnou novinkou vnáší firma Geberit do moderní koupelny jasný a čistý design.

Viditelné krycí desky odtoku vody jsou k dispozici ve čtyřech decentních provedeních, které harmonicky zapadnou do každé koupelny. Vybrat si můžete mezi odstíny kartáčová nerezová ocel, pochromovaná lesklá, alpská bílá nebo na přání v barvě vašich obkladů.

sporák ElektroluxMŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Jak bude vypadat sporák budoucnosti?
Domácí spotřebiče internetových lidí
VIDEO – ubrus nemusít hned prát... protože:
skvrny se změní na vzorek

Snadná údržba

Svou roli hraje také hygienické hledisko. Zatímco u běžných odtoků pevně zabudovaných v podlaze hospodyňky většinou zápasí s jejich důkladným čištěním, v horším případě ucpáním, v případě odtoku ve stěně je údržba hračkou.

Za odtokovou krytkou je totiž skryté sítko zachycující vlasy, které lze snadno vyjmout a vyčistit.

Takto můžeme pravidelně a velice snadno předcházet nebezpečí ucpání odtoku. Je možné dokonce vyndat i vnitřní těleso sifonu a dostat se tak přímo až do odpadního systému. Jak snadné.

Vysoká funkčnost

Prvek odtoku pro sprchy se dokáže vypořádat i s většími objemy vody a zaručuje díky svému sofistikovanému systému dokonalou těsnost, takže nám nehrozí voda rozlitá po celé koupelně a můžeme si v klidu dopřávat zážitky z každodenní očisty.

Navíc montáž odtoku ve stěně a objem instalačních prací se dá výrazně snížit (v porovnání s klasickým odtokem v podlaze), díky tomu, že je montážní prvek integrovaný do systému Geberit Duofix.

boh, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také

Diskuse: Chystáte se modernizovat koupelnu? Máme tip!

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci