Adam Mišík zpíval pro Martu Jandovou jako Yves Saint Laurent

11.4.2017 00:00   |   Společnost
Zpěvačka Marta Jandová slaví 43. narozeniny a první party má za sebou. Obřím narozeninovým dortem na slavnostní křtu parfému Yves Saint Laurent Mon Paris ji překvapil kolega z show Tvoje tvář má známý hlas Adam Mišík.

Jandová, Mišík

A zase v převlečení. Adam jakoby z oka vypadl návrháři Yves Saint Laurentovi. A byl to záměr. Podobná tvář, nazrzlé vlasy, stejný účes, stejný outfit, stejné brýle jako mladý francouzský módní bůh.

Adam moderoval křest nového dámského parfému Yves Saint Laurent Mon Paris, jehož kmotrou byla společně s Nikol Švantnerovou a Zorou Hejdovou právě Marta Jandová. A byla to skvělá volba.

Adam i Marta milují Paříž, a pozor: oba mluví plynně francouzsky.

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Věřte, nevěřte – i vůně umí léčit
Versailles má unikátní muzeum vůní
Vůně zlepšují řidičský um, myšlení i sex
Na každou nemoc platí jiná vůně
Touha a vůně nás provází od nepaměti

„Francouzsky jsem se učil asi čtyři roky. Moje maminka je profesorkou francouzštiny," prozradil Adam Mišík.

A jak se cítil v roli Yvese Saint Laurenta?

„Módu mám rád. Je to pro mně pocta, že tady mohu coby tento velký muž být," dodal Adam.

Marta Jandová ve Francii kdysi chtěla žít a francouzštinu se naučila úplně sama. „Jsem opravdu samouk. Nakoupila jsem učebnice a šprtala. Nakonec jsem skončila v Americe a pak v Německu, ale Paříž a celou Francii miluju a má ji v srdci. Mám k ní strašně blízký vztah, byla jsem tam nesčetněkrát," prozradila Marta.

Na slavnostním večeru také zazpívala píseň ve francouzštině, kterou speciálně pro tuto příležitost a na počet návrháře Yvese Saint Laurenta složila.

Přivonět si k novému parfému Mon Paris dorazila řada dalších známých tváří. Nechyběly Sandra Parmová, Daniela Písařovicová, Petra Svoboda, Eliška Bučková, Kateřina Průšová, Renata Langmannová a další.

Vášeň a smyslnost

Yves Saint Laurent představuje svůdnou, přitažlivou a oslňující vůni Mon Paris, která, jak sám název napovídá, čerpá inspiraci z Paříže. Je esencí plnou jikřivých tónů, vášně a smyslnosti. Vůni doprovázejí jemné pivoňky, jasmín, datura a základ je postaven na pižmu a pačuli.

Parfém Mon Paris je odrazem moderní ženy, která je sama sebou. Miluje vášeň, dobrodružství a Paříž. Nezapomenutelný ovocno-květinový mix probudí všechny smysly. Voní po šťavnatých malinách a hrušce, které celé kompozici dodávají smyslnost.

tzi, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také

Diskuse: Adam Mišík zpíval pro Martu Jandovou jako Yves Saint Laurent

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci