HOROSKOP SPECIÁL: Můžeme se i v roce 2016 opřít o přátele?

9.1.2016 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP
Jak to budeme mít v roce 2016 se svými kamarády a přáteli? Světem a životem jdeme spolu s nimi – i oni patří k důležité „výbavě“ každého z nás. A jistě je dobré vědět, jak rok 2016 absolvujeme spolu s kamarády a přáteli. Náš čtvrtý speciál k Velkému horoskopu portálu ŽenyproŽeny tedy patří jim.

horoskop

Základní část - Velký horoskop portálu ŽenyproŽeny: Co nás čeká v roce 2016 - najdete ZDE.

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Své letité kamarády budete letos potřebovat. Hned zkraje roku pocítíte, jak vypadá pravé přátelství. Pomůže vás zbavit se zbytečných starostí, které by mohly přinést i zdravotní potíže.

Jen díky takovéto zkušenosti nepřestanete být vůči přátelství skeptičtí ve chvíli, kdy se také v řadách vašich přátel objeví někdo, kdo si na ně jen hraje. Ale to bude až v létě a vy už budete zkušenější na to, abyste tuto zradu unesli. Je ale na čase položit si otázku, jestli těm, kdo vám pomáhají, dostatečně vyjadřujete uznání.

Dotyčný zrádce totiž může být jen zklamán vaší samozřejmostí, se kterou berete, a minimálním vděkem, který dáváte. Možná jste si tu lekci zasloužili.

V každém případě se poučte a zvěte své přátele na skleničku či společný výlet a zahrnujte je svou vřelou přízní.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Přátelé sice hodně vydrží, ale co je moc, toho je příliš. Nebudete znát hranice, a jestliže jim začnete brát jejich svobodu, byť v dobré víře, dostanete se do nepříjemných konfrontací.

Můžete mít také sklon příliš využívat podané přátelské ruky. Jenže, takové přešlapy nejde jen tak snadno smáznout. Bude vás to stát hodně úsilí, abyste vše zase urovnali. Rozhodně byste měli investovat energii do napravování starých křivd.

K tomu navíc budete mít řadu příležitostí najít přátele nové. A to dokonce tak, že zkusíte obrousit hrany výtek u lidí, kteří jsou proti vám negativně naladěni.

Svým kouzlem osobnosti a dobrotivostí si z nich uděláte nakonec své příznivce.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Mezi vašimi přáteli to může pěkně zašumět. Budete se jim jevit naprosto blíženecky jako Jekyll a Hyde. Nebudou si s vámi vědět rady asi jako vy sami se sebou.

Půjdete do konfliktů bez skrupulí a to by vás mohlo připravit o dobré jméno. Budete mít pocit, že na vás okolí klade tak neslučitelné požadavky, že bude nesnadné z toho udělat kompromis a to vás bude nadmíru vyvádět z rovnováhy.

Měli byste se letos učit toleranci a nadhledu. I přesto ale prozřete a zjistíte, že ne všichni přátelé jsou hodni tohoto označení a uděláte mezi nimi malou čistku.

Buďte ale rozvážní! Opravdu už jste rozkryli všechny masky? A co ty vaše? Jste stejně kritičtí k sobě jako k druhým? Na to si dejte celý rok pozor.

100 KŘESTNÍCH JMEN

Vybíráte jméno pro miminko?
Nebo se jen chcete dozvědět,
jestli vám vaše jméno pomáhá
či naopak něčím škodí?

ČTĚTE NÁŠ SERIÁL

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Dá se říct, že budete mít štěstí na lidi, které potkáte a naopak oni na vás. Budou pro vás inspirací a pomohou vám vylézt z vaší ulity ani nebudete vědět jak. Jde především o nové potenciální přátele.

Zpočátku buďte opatrnější, než je učiníte svými skutečnými přáteli, ale během prověřování, které obnáší setkávání a vzájemnou inspiraci, na to hravě přijdete.

Zkouška přijde v podobě těch, kteří budou potřebovat pomoc, což je vaše parketa, a proto nic neodepřete.

Ale protentokrát už poučeni životem si dáte dobrý pozor na to, jak bude vaše podpora oceněna. Ten, kdo ji zneužívá, bude po zásluze vámi odstřihnut od přátelského kruhu a tentokrát už vy nebude želet.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Svá přátelství celoročně posilujte. Rozhodně se vyvarujte drzosti a namyšlenosti, které vás budou čas od času přepadat, a vy si díky nim můžete zkomplikovat nejedno dobré přátelství.

Přitom budete podporu svých kamarádů potřebovat, jelikož houpačka, která vás letos čeká v práci i ve vztazích, bude občas hrozit tím, že vás vyklopí, a záchytná náruč dobrého přítele nebude k zahození.

Nedejte také na pomluvy, které jsou pro každý vztah jako zamořující jed. I vás mohou letos otrávit! Do života vám vstoupí někdo z vaší minulosti.

Vy však buďte obezřetní a nezapomeňte na to, že nejde vstoupit dvakrát do téže řeky. Vaše důvěřivost by vám mohla pěkně zavařit!

TAJEMSTVÍ KAMENŮ

Pro zdraví i peníze
Moc křišťálu
Jak a čím působí
Suiseki – střežený poklad
Posvátné megality
Jak působí na čakry

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Téma přátelství, společenského přijetí a mezilidských vztahů je pro vás letos zásadní. Budete mít možnost své přátele hýčkat a také od nich budete občas potřebovat podporu, zejména budete-li skleslí na duchu nebo si nebudete vědět s něčím rady.

A toho může být víc než jindy, jelikož vám nebudou vyhovovat vaše staré stereotypy, a zažijete zcela nové situace. Ty vám také přinesou i nové známosti, které budete během roku potkávat na nejrůznějších místech.

Budou pro vás inspirací a také potenciální noví přátelé. Jen pro ty nové, nezapomínejte na ty staré! S vaším úspěchem se ale také vynoří ti, kteří se na vás mohou chtít přiživit a na jejichž loajalitu se nemůžete spolehnout.

Buďte v takovém případě obezřetní!

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Vaše řady přátel se letos rozšíří. Bude to především zásluhou Štěstěny, která vám je postaví do cesty.

Bude už jen na vás, zda je otrávíte kudrlinkami ve vaší řeči a odradíte cetkami navěšenými na sobě, nebo jestli pochopíte, že je potřeba mluvit jasně, říkat, co si myslíte, vyvinout nějakou aktivitu k setkávání a přestanete se schovávat za přemrštěný styl.

Zkrátka, uberete-li na přehnanosti a vsadíte-li na jednoznačnost (a to u vás Vah zase není až tak jednoduché), zvítězíte! Ze svého starého rejstříku si ale ponechte přátelské chování a společenskost.

Přátelství, která letos navážete, budou pevná, dlouholetá a navíc zjistíte, že jsou mnohdy víc než lásky, které se přeci jenom ve vaší posteli častěji střídají.

 

CO PROZRADÍ DATUM NAROZENÍ?

Zjistěte si z data narození povahu člověka,
jeho schopnosti a dovednosti. Odhalíte, jak
je vášnivý a jestli je citlivý. Čísla napoví, zda
je praktický či naopak „věčně létá v oblacích“,
jestli je vytrvalý a trpělivý nebo nedočkavý.

SLEDUJTE NAŠI ŠKOLU NUMEROLOGIE

ŠTÍR (23. 10. – 22. 11.)

Přátel si letos ceňte víc než jindy. Budete je v krušných chvílích zejména v druhé polovině roku potřebovat. Ty vztahy, které jste si pěstovali jako zajímavé známosti, rozkvetou, a i díky vaší péči se prohloubí.

Tím se váš okruh přátel rozšíří. Nebuďte sólisty, odvažte se spolehnout i na druhé a důvěřovat jim. Tvrdá hlava není vždy tím, co pomůže vyhrát. Dovolte si zažít chvíle týmového souznění a to vás nabije novou energií.

Z minulých let jste se už naučili rozeznat, kdo má jaké úmysly, a proto se můžete spolehnout na svou intuici, že vás na případného záškodníka upozorní.

Opravdu nastane taková chvíle a vy se budete muset ozvat. I když takové ztráty a zrady bolí, přesto je kvalita v řadách přátel přednější.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Své přátele budete trochu zanedbávat tím, jak vás pohltí překonávání pracovních překážek. Proto vás nemile překvapí, že se od těch skutečných dozvíte, jací jste zaslepení sobci, kteří žijí jen pro sebe.

Nezlobte se na ně, spíš si uvědomte, že mají svým způsobem pravdu. Máte tendenci vyměnit drobné radosti života a přátelství za svůj úspěch.

Jenže pracovní vztahy, byť velmi dobré, vám osvědčené přátele nenahradí. Nastane dost příležitostí, jak dokázat, že jste na stará přátelství nezanevřeli.

Bude se vám chtít občas vycestovat za dobrodružstvím a to je správná chvíle vyzvat staré kamarády, aby se přidali. Někdo z vašich přátel bude potřebovat podporu. Neváhejte ani minutu a podejte pomocnou ruku.

keltský horoskop

KELTSKÝ
HOROSKOP

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

V tomto roce se vám do cesty připletou zajímaví lidé, kteří vás mohou v mnohém inspirovat. Abyste ale rozpoznali jejich hodnotu a i vy jste pro ně byli přitažliví, bude třeba se podívat také sami sobě do očí.

To vám usnadní hned začátek roku. Zjistíte, že se lidé mění a i mezi vašimi kamarády jsou tací, kteří vyznávají jiné hodnoty než vy. Jde jen o to, jestli jste objevili kvalitnější hodnoty vy anebo jste ti, co „zamrzli“.

Pokud je to tak, okoukejte od nich, co je posunulo a nechte se jimi vést. Pokud vás stahují zpátky, poděkujte a rozlučte se. Měli byste se konečně zbavit ve svém okolí zakomplexovaných jedinců.

Potřebujete kolem sebe takové lidi, kteří vám budou rozšiřovat obzory, pomohou vám najít duchovní cestu anebo podpoří ve chvílích osamělosti. A těch letos pár zažijete.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Spřízněné duše budete letos potřebovat, budete z nich totiž čerpat protistresovou energii. Zapojíte se s nimi do řady sportů, které vám pročistí hlavu. Přátelé vás také včas napomenou, když začnete propadat splínu a přestanete si věřit.

S úžasem zjistíte, jak veliký je okruh lidí, co jsou ochotni vás podržet. Během celého roku budete potkávat zajímavé lidi, z nichž se mohou vyvinout vaši noví přátelé.

Zato v práci si nedělejte o přátelství velké iluze. Nemusíte se sice přímo obávat kudly vražené do zad, ale také nespoléhejte na pohodu. Vaše postupně stoupající kariéra se může stát trnem v oku některých kolegů, kteří si zvykli, že se na váš úkor občas povezou.

Vy si ale tentokrát jděte za svým, zavděčit se nemůžete všem. Myslete konečně na sebe a svůj prospěch.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Na své staré přátele nebudete mít zrovna moc prostoru. Budete potřebovat hodně pracovat a zbytek času zaberou vaše nové lásky. Přesto byste si měli najít chvilky, kdy si ve společnosti svých přátel budete dobíjet baterky.

I mezi nimi čas prověřil kvalitu a je možné, že jich není tolik, co bývalo. Hned začátek roku prověří to, jak si spolu sednete. Objevíte, že někteří se zabývají prkotinami, které už nejsou vaším tématem.

To bude znamením, že jste se posunuli dál, ale také ta ztráta zabolí. Nové přátele můžete poznat především díky pracovním aktivitám. Ty vás totiž zavedou do společnosti plné zajímavých lidí.

Pěstujte si tyto vztahy, nezištně a rádi vám poradí, budete-li v nesnázích z pracovních výzev.

Jana Tamchynová


Diskuse: HOROSKOP SPECIÁL: Můžeme se i v roce 2016 opřít o přátele?

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci