Víme, jak se rychle zbavit vrásek

4.1.2013 00:00   |   Styl
Na tváři se dá dokonalým make-upem leccos zamaskovat. Ale už pár centimetrů pod bradou ochablá kůže a zrádné vrásky napoví, že je vám o něco víc let, než se původně zdálo. Co s tím?

vrásky krk dekolt

Stárnutí kůže je přirozený proces. Kůže se s věkem ztenčuje, ztrácí pružnost, snižuje se množství elastinu a kolagenu v pokožce, objevuje se pigmentace. První známky stárnutí jsou bohužel nejdříve vidět v oblastech, které jsou stále na očích - na krku a dekoltu.

Vystavujeme hříchy

Pokožka je zde tenká a jemná, obsahuje minimum potních žláz. Během dne je neustále namáhaná a vystavená napospas nečistotám z ovzduší. Na krku se proto rychle projeví všechny naše hříchy - nadměrné slunění, špatná životospráva i nedostatek pohybu či spánku.

Může vás zajímat

Prsa zvětší bez implantátů. Kmenovými buňkami
Kosmetická novinka: Oleje z břidlice
Botox může způsobit změny v mozku!

Péče běžnými kosmetickými přípravky často nestačí k tomu, aby udržela krk a dekolt ve formě. Nová metoda anti-age medicíny, plazma terapie TrayLIFE si naštěstí umí poradit i s tak problematickou oblastí, jakou je krk a dekolt.

Plazma krk vyhladí

Jedna z nejnovějších metod moderní anti-age medicíny je plazma terapie TrayLIFE, která krk zpevní a zbaví vrásek rychle, téměř bezbolestně a zcela přirozeným způsobem. Používá k tomu omlazující sílu naší vlastní krve.


Dekolt a krk před a po ošetření plazma terapií TrayLIFE

Její část - krevní plazma je bohatá na růstové faktory a proteiny, které dokážou v pleti nastartovat výrazný regenerační proces. Při TrayLIFE ošetření se proto po odběru z malého množství krve oddělí právě vzácná omlazující plazma a obohatí se unikátním TrayLIFE aktivátorem pro rychlejší a výraznější účinek.

Stačí půlhodinka

Aktivovaná plazma se pak drobnými vpichy aplikuje všude tam, kde je třeba zahladit stopy času. Vstřikuje se buď přímo pod vrásky, nebo po celé ploše jako při mezoterapii. Procedura trvá pouze 20-30 minut a ihned po ošetření je pleť viditelně hladší a projasněná.

Konečný efekt se dostaví 3-4 týdny po aplikaci plazmy, během nichž uvolněné růstové faktory naplno zapracují na omlazení pleti. Plazma terapii TrayLIFE lze kromě krku a dekoltu použít na omlazení obličeje či i hřbetu rukou.

Pět rad proti vráskám

O tak choulostivou část těla, jako je krk a dekolt je potřeba náležitě pečovat. Pamatujte si alespoň těchto pět základních preventivních kroků pro pro boj proti vráskám:

1. Pečlivé čistění

Pokožka na krku je po celý den vystavena ataku nečistot a škodlivin. Při ranní a večerní očistě pleti proto nekončete na bradě, ale pokračujte pečlivě až dolů k dekoltu.

2. Pravidelné krémování

Další důležitou součástí každodenní péče je nanášení krému. V této části těla je pokožka tenčí a jemnější než jinde, proto potřebuje pravidelný dopink a výživu. Kromě krému jí občas dopřejte o stupeň lepší péči v podobě séra.

3. Správný směr

Nevhodným nanášením krému můžete napáchat víc škody než užitku. Pro maximální efekt postupujte vždy střídavě plochou obou rukou zdola nahoru k hraně čelisti, nikdy ne obráceně. Rozhodně se nedoporučuje kůži v této oblasti hrubě třít či roztahovat do stran.

4. Hlavu vzhůru!

Stejně jako v oblasti dekoltu, tak i na krku si můžete způsobit zbytečné vrásky špatným držením těla. Předcházet problémům je vždy lepší, proto zlaté pravidlo zní - za každé okolnosti se držte pěkně vzpřímeně s hlavou vzhůru.

5. Cvičení pro zpevnění

Domácí posilování horní části krku nezabere příliš času a můžete ho provádět kdekoli. Naznačte hluboké zívnutí, ale držte přitom ústa zavřená. Soustřeďte se na zatnutí všech svalů.

zto, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také

 


Diskuse: Víme, jak se rychle zbavit vrásek

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci