Taťána Kuchařová se vrhne ze surfování do filmu

21.8.2012 20:00   |   Společnost
Naše jediná Miss World Taťána Kuchařová se těší do nevšední a zajímavé práce. A to i přesto, že se teprve nedávno vrátila z pracovní cesty ze země vína a módy, odkud ještě odjela na krátkou dovolenou do Chorvatska a pak za surfováním do Spojených států.

Taťána Kuchařová

Modelka je tváří značky CCC v aktuální kolekci podzim/zima. Pro tuto síť obchodů s obuví a doplňky nafotila ve francouzské metropoli reklamní vizuály, s nimiž se setkají zákazníci právě nyní.

Ze série fotografií vznikl nakonec výběř deset snímků, kde Taťána pózuje na různých místech Paříže.

„Nejvíce jsem si užila focení na slavném Náměstí Svornosti, tedy na Place de la Concorde, také pak hned vedle v Tuilerijských zahradách. Hlavně proto, že si tam všude člověk intenzívně uvědomuje francouzskou historii,” říká úspěšná modelka.

A dovolená? „Volno bylo moc fajn. Nejdříve jsem krátce byla s přítelem na jachtě v Chorvatsku a potom jsem se na chvíli přesunula s rodinou do Toskánska a do Říma. Střídavě jsem ale zároveň pracovala a fotila například v Londýně, Dánsku a Německu,“ přiblížila nám své léto Taťána.

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Miss World provázela nové naděje modelingu
Taťána Kuchařová utrácí nejvíc za telefon
S přítelem si Taťána užívá sladké Francie

„V současné době jsem ve Spojených státech, kde stejně tak střídám práci a odpočinek. Třeba právě v těchto dnech se s přítelem věnuji surfování v letovisku Hamptons na Long Islandu,” pochlubila se z New Yorku česká modelka.

Připomeňme, že jejím partnerem je již takřka tři roky Lane Carlson, který působí jako prezident Nadace Sunflowers a od mládí je uznávaným americkým modelem. Spolu se svým bratrem-identickým dvojčetem Kyle Carlsonem pracovali například pro Giorgia Armaniho a další velké módní značky.

Taťána se ale už nemůže dočkat podzimního pracovního kolotoče: „Pohoda brzy skončí a za chvíli mi začne nabitý program až do Vánoc. Přehlídky, konference, focení, práce pro nadaci, ale i natáčení s režisérem Jiřím Menzelem. Na to všechno se moc těším.”

Sluší se dodat, že jméno naší jediné Miss World nese Nadace Taťány Kuchařové – Krása pomoci, kde úspěšná modelka rovněž velmi aktivně působí. Záslužnou pomoc její nadace poskytuje moderním sociálním službám pro seniory, které starší spoluobčany respektují a umožňují jim plnohodnotný život v přirozeném prostředí, aniž by docházelo k jejich vyloučení ze společnosti.

Spolu se známou moderátorkou Gabrielou Partyšovou dostala nedávno Taťána Kuchařová nabídku role od našeho oscarového režiséra Jiřího Menzela. Obě by si měly zahrát v jeho filmu Sukničkáři (podrobně jsme informovali ZDE).

Hlavní představitele tohoto filmu z operního prostředí ztvárnili Jan Hartl coby režisér Vítek, Libuše Šafránková jako učitelka Markétka a Martin Huba v roli postaršího operního zpěváka Jakuba.

Sukničkáři jsou pro Taťánu Kuchařovou její první filmovou rolí. Přijala ji bez toho, aniž by do detailu znala režisérovu představu, jak roli přesně ztvárnit. Pár zkušeností z natáčení ale za sebou již má:

"Účinkovala jsem v klipu s Justinem Timberlakem, točila jsem rovněž několik velkých kampaní. Ale opravdová filmová zkušenost to bude až s Jiřím Menzelem," těší se Taťána.

rav
Foto: CCC

Přečtěte si také


Diskuse: Taťána Kuchařová se vrhne ze surfování do filmu

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci